27 June 2013

masterpiece Nully....



Assalamualaikum




See this picture above?Can you spot the craziness of this drawing..This masterpiece is drawn using 10 lovely hands made in 5 al-ikhlas in 2011.Kenapa?Semuanya gara-gara "Nully  Secondus".

Ema blogwalking kat blog sendiri (KIH3),tersempak dengan ini.Nully secondus,apakah maksudnya ema tak ingat ingat.Bahasa apa pun ema tak ingat.Idea siapa pun ema tak ingat.Tapi yang ema ingat,itu nama kumpulan ema sewaktu camping form 5 dulu kaler.

betapa bosannya ema sementara menunggu hari selasa tiba untuk speaking.Sudah cuak menunggu.rasa nak habiskan terus,tak kisah apa yang bakal menyusul.Practice pun sorang-sorang.Rasa macam tak betul(cakap sorang2 lepas tu suka sorang2),mengarut jadinya.Bila mengarut dan tunggang-langgang,maka lebihla 2 minit.Tak apa,ada strategi.Doa-doalah strategi tu berhasil T.T


5 comments:

fieqa said...

nully secondus?wowww..rindu that time.. :D

Ema said...

He3..rindu part yang mana satu tue..teringat roti lilit kayu

Anonymous said...

mamamamamama , we miss youu . hikhik

Ema said...

siapa pulak yang rindu mama nie?????/

Anonymous said...

Anak2 kesayangn mammma la rindu mama

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...