11 October 2010

ila liqo'i

assalamualaikum....


Waahhh..dah lama rasanya tak menulis blog ni pasal diari harian,walaupun ada banyak happening..!
Ema tak nak tulis panjang 2 sebab sekarang pun baru kol 5.48 a.m.Nanti nak p sekolah.
Tak baik betul la ema nie tulis blog pagi buta..
Biarlah,nak ubat rindu.Nanti 4 hari jumpa blog...Kalau ada peluang,ema bukak.

Pengetua...............
AKAN BERTUKAR!!

Ya Allah..ema baru tau tadi masa pulang kat dalam van dari D-Bah,kinah n syira..
Bergoyang van, x percaya ema penegtua akan bertukar...
Wah.Diorang kata ema Kuno sebab semuanya tau minggu lepas g,Siap bincang nak beli hadiah aper..
Herm..
Dengar kata , pengetua laki dari Sarawak akan datang menggantikan tempat pengetua.
Moga-moga,kedatangan pengetua baru ni akan membawa seribu satu manfaat buat SMKA tok jiring.amin.





FINAL EXAM!!

Dah confirm.
Final Exam.20.10.10
adalah dekat 9 hari lagi......... 0__0
Deras betul.Subtopik pun banyak lagi tak habis,SEJ,PQS,PSI,AMM,BIO,KIM,FIZ...
stress nya
Kenapala rasa macam kejap sahaja exam final...
macam kelmarin sahaja baru masuk bilik peperiksaan ambik PMR............
masa tu......
ada 1 kerusi sebelah ema yang sentiasa kosong.......................................................



No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...