19 October 2010

PQS...

Dapatkan Mesej Bergambar di Sini




Assalamualaikum~

Alhamdulillah...Hari ni Ema dah start menduduki final Exam untuk Form4...
HU3..memang mendebarkan..apatah lagi bila dapat tau subjek yang 1st skali stat ialah subjek ema yang paling lemah score...
Pendidikan Al-Quran As-sunnah..

Memang semakin down la grade ema dalam setiap exam yang lepas,
kalau diikutkan graf,memang gradient mencuram menjunam terus..

Ema nak buat betul2 untuk subjek PQS..(ayat sama juge untuk exam yang lepas -.-)
Nak kata exam tadi OK,tak boleh sangat.
Nak kata KO pun,tak ada perasaan nak kata apa dah
Nak kata OK nanti,harapan yang tinggi pula untuk PQS..
sedar2 markah rendah,baru tahu!
hu3..janganlah..

Yang pasti,paper PQS tadi ema dah buat yang terbaik..Insya-Allah,kalau ada rezeki..kalau ustazah tak pangkah semua jawapan ema..bolehla rasanya~
He3~


Esok BATman sahaja..paper 1 and paper 2.
Ustazah kata : Susah sangat..

Nak buat yang terbaik jugak untuk BAtman nie~
Walaupun lautan buaya sekali,aka ku redah segalanya!

Ya Allah....jiwang pulak ayat....huk3

Moga-moga Exam kali ni menjadi exam yang terbaik dan cemerlang yang ema dan kawan2 ema pernah dapat!
AMIN...

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...