6 October 2010

Nice meeting~

Assalamualaikum

So today...my cousin,Sarah- dari sebelah keluarga mak yang tinggal kat kedah datang
Sepatutnya datang last week ,tapi postpone sebab ada kelas ganti kat U..
dia belajar kat U kelantan..umur 18 tahun - sama umur dengan kakak ema Mimi..
Dia dah pun sampai tadi..tapi
Ema tak sempat nak sambut..tak sedar dia dah lama datang..
Ema pulak terperap dalam bilik T.T
Selepas hampir 4 tahun tak jumpa..
1st time jumpa pun ...dalam keadaan..unexpected

Ema terkunci Ssrsh kat luar beranda rumah yang sedang menghayati alam !
YA ALLAH!
Ema tak sedar langsung dia duk luar..
nampak jam sudah pukul 7pm,apa lagi..tutup tingkapla..
masa tutup grail,ada orang panggil..

'siapa pulakla yang panggil lembut nie..'
'Hei hei.'
'Siapa pulak tu..syafiq ker?Sejak bila syafiq jadi tinggi cam tu..'

Ema taula ema nie mata empat...ditambah pulak dengan waktu gelap..ditambah pulak dengan baju dia yang gelap..~HE3~

'Eh..Sarsh ke 2?Ya Allah..malunya..'

ema dah siap kunci pintu..he3
tak putus2 mintak maaf + last2 buat muka selamba....

'eh..sajer jer jalan2 tingkat atas nie..'
'oh..bagus2..jalan2..nie bilik air..nie beranda luar..nie jangan masuk (my room :p)'


Nice meeting~

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...