31 July 2010

Oral B

Assalamualaikum,

Fuh..oral bm dah tamat last week,
Yang tinggal hanya oral bi ROUND 2ND.
Nak tau kelas Ema buat apa?
Kitorang hanya buat presentation guna slide show untuk tajuk
-Guided writting
-Gulp and gasp
in makmal ICT,start Selasa ni..
2 benda kena siap..yang guided writing tu kitorang baca jer apa yang ada kat depan skrin..
Yang Gulp and gasp kitorang kena buat peta minda pasal jalan cerita 'Gulp and Gasp' in creative way..
dan yang palingg teruk.(HE3)..
kump Ema belum buat aapppaa lagi..pendek kata,tak ada usha lagi..
Ema ingat nak baca semula cerita 'Gulp and Gasp' tapi buku tinggal kat sekolah.aiyoo.
yang paling lawaknya,Yazmuiz yang sekumpulan dengan Ema dalam Forum BI.mula2 masuk kump Ema untuk round 2,pastu dia change kump-feed up dah rasanya tengok muka Fakh ngan Sal..HE3

Oral bm..CIK ATIKAH!
aduh..beria-ria sangat nak buat drama..
last2 kena berlakon kat dewan ilmi.(o.o)
Ema tak nakla..teringat ke kenangan masa f2..*chill*.~menyeramkan~
tak nak dah berdrama-drama..
NO!


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...