23 July 2010

Terima Kasih Fakhriah~

aSsalamualaikum..
T.T.Blog layout yang warna hijau comel 2 dah hilang.
Kenapa?Entahla.Kata website tu,'under maintenace'
So,Ema mencari blog template/layout yang lain sementara menunggu website tu pulih balik..
Setelah lama mencari,akhirnya..
pilih jugak template ema yang dulu + serabut ni..
AHH
ditambah lagi dengan tidak boleh upload video sembelih ayam baru-baru ini..
uhh..
Tapi,
Fakh YM xdi..dia hantar email..satu gambar
Bila tengok gambar tu,Ketawa terbahak-bahak..
ha2..serleng sungguh la fakh nie..saje jer nak kene ke orang..
gambar tu nampak..STYLO..kata orang.materealistik..
macam gambar nak masuk akhbar paper muka surat depan..
Fakh kata geli tengok gambar tu.Tak tahan tengok(macam2 la bunyinya)
Ha3..
Terima kasih fakh..
Bukan sebab Gambar..
sebab menceriakan hari ku ini~

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...