12 July 2010

short Diary~

Salam...
Tak ada apa yang pena komputer menulis untuk menulis important event dalam kehidupanku setakat nie..
Dan baru ku tahu blog nie penuh dengan sarang labe..Fuh
Dah 2 hari sekolah dan inilah perkembangan hidupku setakat minggu nie

  • BM oral 2nd..1st time kitorang tak tahu bila buat(hu?)..rupa2 nya cg Bakar ambil yang presentation komsas masa 2..Dan preparation Fakh dan Sal Alhamdulillah.Cuma sekat2 lupa sedikit.oh yer..dan oral BM ema pasal diskusi/perbincangan sesama partner
  • Oral BI (aHHHH!!)..dah 1 bulan lebih mengafal.Tak sampai turn2 lagi.sebenarnya tak pakai turn cuma,budak lelaki yang 'slow'(ampun,tapi benar) dan Teacher Rohayu yang tak hadir entah kenapa..Harap2 sihat walafiat.Dan Oral BI 4ak ialah FORUM!yeah!dan campur lelaki dan perempuan.oh.group ema muiz(lega2)Dan 3 sahaja kump belum buat termasuk kump Ema.Harap2 esok boleh la buat oral.
  • Fizik Ema semakin pening kat pressure terutama aplikasi pressure..Cikgu tanya,faham x?Senyap tak jawab.He3..
  • minggu nie kena settle persediaan untuk 'bulan membaca' SMKATJ .Mari sini nak beritahu satu pengumuman.PSS SMKATJ akan mengadakan Bulan (minggu) membaca(macam tahun2 lepas,cuma tahun nie besar-besarn sket)pada 25 -29 julai.Perasmian di Dewan oleh pengetua.jangan risau.pendek jer aturcara nya.Aktiviti yang dijalankan sepanjang minggu ialah-esei BM,BI,kuiz PSS/jejak maklumat,peraduan mencipta logo,mencipta kulit buku,Pesta Buku dan ada lagi ..insya-Allah,sijil ada ^__^.
  • BTPM memberikan Perpustakaan Sekolah 3/5 bintang sahaja.Masih jauh lagi dari sekolah kita nak menjadi SBT
  • AHHHH!EMA RASA MACAM NAK CABUT GIGI EMA...HA3..tolongg.Ema sakit gigi T.T.

p/s:kemasinan air garam lebih sedap darpada kemasinan air laut

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...