22 August 2010

Take That!

assalamualaikum..
SO!!
My History had become a history..
Want to hear my alqisoh untuk hari ni?
KIMIA EXAM..
HA3..suka3..suka3..
Ema bersyukur sangat exam hari ni menyusahkan Ema...
(kimia sahaja)
Cg Hasnah dah kata! Masuk bab 5 -6 yer!
last2..masuk SAMPAI bab 6..
kertas 2 pulak 2..
dan yang paling 'menjatuhkan hati'..ada esei experiment..
DAN EMA LANGSUNG TAK BACA PROCEDURE EXPERIMENT!!muahahha..
*Ema ok*
masuk experiment concentration of ion ..
Ema pakat tembak jer procedure yer..tak tahu la kalau tinggal.Ingat semula amali experiment macam mana..Harap2 betulla...-.-'
SEJARAH!!!
Sejarah today is....Membingungkan!
Aiyooooo..
kenapa nie..Rasanya struktur soalan mid year senang..Hu3..
Faktor keruntuhan Turki Uthmaniyah..Ada ke lam buku teks?Bani Umaiyah..aish..nie jawapan untuk bani umaiyah ker bani abassiyah ..(ada lagi bani..x ingt la..HE3)..sistem ekonomi..reka2 dapat markah tak?..kenapa nak tentera kuat?kalu tak kuat buat apa jadi tentera..RUNTUH KERAJAAN..ishk3
eseiiiiiiiiiii...
nasib baik kene pilih..kalu tak...
TERBANG~FLY AWAY~FLY AWAYYY~
markah 20 esei..
konklusinya,Doaku agar tak jatuh gedebuk markah sej ...
Dan Ema dapat 1 berita masa tadarus dalam Surau tadi..
masa nak balik..kak2 dan kawan2 kata..
ENGLISH PAPER ambik SEMULA deh...
reason : pengetua kata tak ikut format,tak ada soalan novel
-.-
konkusi : Rabu ni ambik semula paper BI
paper BI 2 KERTASSS!!!
p/s:Esok PQS dan bio paper 3...PQS..akan ku tebus segala markah yang ku hilang..Amiin~BIO!buat yang terbaik DEH!masa nie nak baiki segala kesalahan dari mid-year~Okk

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...