25 August 2010

it's over

assalamualaikum...

Heheehehehehehehe

EXAM OTI-2 DAH TAMAT!!
HOORAYY~
HOORAYYY~
*sengih macam kerang wangi...*

stress betulla pekse ni..
*pengakuan jujur*
ha3
tak pernah se stress periksa kali ni sepanjang hidup ku..
lega dapat menghabiskan re-exam paper bi tadi *waving white flag*
ditambah masa kertas 1 - 15 minit oleh cg Azyati(suka3)
siapa yang suka kena ambil semula exam BI?
sah tak ada orang suka..
kalau suka tu...
senang2 tak ada sorang,termasuk Ema..
'my happiest day in my life..'
nasib baik tak 'my saddest say in my life'
memang dah terlintas nak tulis karangan nie...jimat masa..

Blogwalking kawan2 ku fini,fatin,piqa n others..
Memang diorang stress out betul..
lebih2 lagi subjek Add Math..
Ema pon stress jugak dengan subjek add math..
masa yang tak sempat..
soalan ada yang putar belit kepala...
soalan m***..tuuupppp
minta maaf..
soalan yang membuatkan anda gembiralah~


yang penting!!
Exam sudah habis...
tamat...
nak tunggu balik kg Perlis..
family masih pot pet pot pet pasal tarikh sebenar habis cuti raya..
ada kata isnin bukak sekolah,ada kata 2 minggu cuti..yang teruk - tak ada cuti..
Nampaknya banyakla masa cuti puas Ema akan dihabiskan duduk di rmah tok ..
raya 2-3 hari sahaja..
takleh la nak pergi round kampung kat perlis...cari duit raya..poket kering

GURAU jerla~

p/s:malam nie sudah masuk malam 15 puasa..sekejap sahaja rasanya...huhuhu..KUIH RAYA!!!~ema nak masak kuih cornflake madu lusa...sipaa nak makan marilah bertandang ke rumah..1 ringgit 1 cornflake~


2 comments:

Syauqatul Wardah said...

Assalamualaikum ya Ema habibati~~!! ^_^

dh habis dh kan exam...yay2~~!
bakpe BI kene exam balik, Ema

wah~~~ x sabar kak b2 nk balik 5/9 ni~~!

amboi mahalnya i ringgit 1 cornflake...diskaun la sikit...^_~

Ema said...

wasalam kak bibi~

oohh..exam ema baru2 nie ada yang teruk dari mid- year ada yang lebih baik dari exam lepa2..

Exam bi 2..
ha2..Atas arahan oengetua sebab markh mid-year kitorang rendah b'bnding exam TOV..
re-take eam semula la jwpnyer..

HEHEH33!!
kornflake~kornflake~susah tau nak buat..perlukan kesabaran dan sedikit iman untuk melawan nafsu drpd makan kornflake 2~

kalu kak b2 nak diskaun..saya bag 0.99$
he3..

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...