7 August 2010

My feeling is



Assalamualaikum....

Sunyi sepi sungguhla kat sini..
Yang riuhnya hanyalah Si tukang buat blog nie jer..
Tak ada orang nak teman (HE3)

cakap pasal teman..
Hari ema dua hari kelmarin lepas dah ok sikit..
Lepas kena serangan 'shock',
Ema tetap ke sekolah dengan niat yang betul dan berbekalkan kekuatan!!YAHHHH!!!

Ema teringat dengan perbualan Ema dengan kawan-kawan Ema masa itu..
Tajuk 'Forum' Ema dengan kawan Ema - Luahkan perasaan aka convey feeling..
HAA33..Teruk betulla Ema,buang masa sungguh..
Mungkin buang masa,tapi masa tu jugakla ema menjadi seorang yang KUAT! dan tabah dan dapat memulihkan keadaan keruh Ema...

Mula-mula,kawan baik convey feeling dulu dengan Ema..(HE3)..
Dengar cerita dia memang 'seronok'..
orang kata 'tak betul'..perasan..ha3..
Dia memang kawan baik Ema,kalau dia suka siapa-yang kebanyakkannya orang alim(bagus2)
dan start kena 'angau',,dia bagitau Ema..Tapi bukan bagi Ema..(he)
apa yang dicerita memang *cofidential*...
tapi forum kitorang ada kaitan dengan perasaaan 'suka'
~hahahahaha~
berjeler-jeler kawan ema cerita...
last2,Ema pula yang kena convey feeling..A true confession~
apa yang Ema jawab..?..*confidential*
He3..memang tiada..bak kata orang i'm Single Mingle..Alhamdulillah~
tiada yang dikenang..Ha3..tersembur juga dari mulutku ini..
NASIB BAIK!ada orng penyelamat datang interrupt sesi convey feeling Ema..
FUHH..last2 dua orang nie join Forum kitorang..
Ema pun start memberi Forum Ema..iaitu.
'Jangan Percaya Lelaki 100%'
^__^
Panjang berjeler ema beri forum kepada kawan Ema sorang ni yang memang percaya kepada lelaki,kerana katanya..
'orang laki tu baik,kalau dia tak buat hal dengan saya..'
baik camner 2?
Ema ada problem dengan lelaki..Sukar untuk difahami..betul betul sukar...
sangggaat sukar..
muslimin jangan marah ..
anggapla dengar kata-kata nie dari sebatang kayu,takpun dari sejongkong emas...

Itulah dia!My feeling...untuk muslimin..
Mungkin sebab tu Ema ada problem kalau nak berkomunikasi dengan muslimin ..lebih-lebih lagi nak cakap perkara berkaitan yang tidak penting aka bual kosong directly..kalau tulis ok sikit..
TAPI!!SAY NO UNTUK SURAT CINTA..(kesian tengok kawan ema kena khianat dengan orang akibat surat cinta..nasib baik tak lapor ke ustazah Sabar..)


Ya Allah..moga-moga hambamu dijauhkan dari segala maksiat sempena menyambut bulan Ramadhan Al - Mubarok ini..

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...