13 August 2010


Assalamualaikum..
Udah 3 Ramadhan ya..
Sekejap sahaja masa berlalu..
Ema tengah buat apa?Erm..ema baru sahaja menyiapkan summary BI yang baru dihantar kepada Teacher sebentar tadi..UUUU..macam mana tu?
Tiada apa yang mengujakan..Ema pun sudah stress ...Stress dengan seorang manusia yang buat
Ema selalu stress sebab mulut dia yang memang sukar dikawal...
Rileks rileks..................

Okk!Apa cerita Ramadhan setakat nie?
Cerita apa yang ada?Erm..
Cerita 'sensasi' yang Ema ada setakat ni pun hanyalah cerita..'Adikkku Hilang'
Ema tidak mahu cerita panjang..
Konklusinya - Adikku Shafiq hilang di masjid.Mencari-cari tidak jumpa..Alhamdulillah,sempat dijumpai sebelum pulang..

Dan tidak lupa juga,Selasa depan TRIAL SPM dan PMR!
Wah..pantas sungguh masa berlalu..
Teringat Ema Trial PMR 2009..
Complicated - terutama BI..
Yang paling tidak lupa,masa tu H1N1.Trial kena tunda 2 minggu seterusnya..
Suka - suka -suka..
Buat candidate SPM dan PMR buat yang terbaik untuk exam ni.
Jangan main-main...AIM FOR THE BEST!
Cabarlah Diri anda untuk mencapai keputusan yang 'meletup' yang anda boleh buat!!

dan pelajar F4 sekalian...dah ada songeh dah,ramai kata nak main sahaja jawab periksa nie..
Ohh...ye la tu..main-main,cara paling mudah anda main-main - Meniru....Bukan?
Masa Exam Mid-Year meniru,masa Exam OTI meniru...
Semuanya anda main-main = markah anda pun main-main

kata orang tak FRESH dan BERSIH markah anda dari segala 'kekotoran'
Rasanya ramai yang 'main-main'(pada pendpat Ema) - maksudnya tak nak study untuk exam,jawab aka hentam sahaja.itu kot yang kawan Ema maksudkan?.tapi meniru tu memang tak boleh dielakkan...-__-



P/S: =)....Tomorrow is A BIG DAY for Ema..~



No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...