23 August 2010

Kisah daku

Assalamualaikum...

Another Story from Ema toodayyy!!
POSTO POSTO!!
he3...

Apa agaknya yang menarik dalam hidup Ema hari nie
Sudah tentu hari nie ..peperiksaan..
hE3..TIADA cerita lain...

Exam hari mula dengan PQS..
Pendidikkan Al-Quran Sunnah..
=)
Suka eMa....sebab banyak Yang tak target masuk ,ada dalam soalan subjektif..
Tapi,yang pennyelamatnya...Soaln 'cepumas' Ema dalam Mid-year..nak tau apa?ADAB BERHIAS DIRI..ada BANYAKK masuk lam periksa..
Sengih sorang masa tengok soalan..
'ha3..soalan nie..beiar betull..*pale*'
Layu2..trauma teringat ker soalan KBKK berhias yang SEMUANYA ustazah potong dan tak terima...He3


BIOLOGI PAPER3

YANG NIE!
target2 dengan kawan masuk pasal experiment vitamin C dan energy value exp (sebab senang)..He3
Last2,masuk eperiment yang kitorang tak belajar lagi,experiment light intensity affect the rate of photosynthesis dan....effect of temperature on enzyme..
Tak expect betul benda nie akan masuk..
last2,design exp enzyme pakat tulis jer ayat procodure(tak tahulah ada ker tak..he)..
nak kira gas bubble release by Hydrilla..Kenyit2 mata bilang..
'nie buih oxygen ker dakwat pen hitam..?'
Apa yang di buat....dah di buat..
sekurangnya tak teruk macam kertas sejarah kelmarin..
*black memory*
-____-

Oh yer~
Penglaman menjadi MC assembly hari...MENYERONOKKAN!!!
walaupun ada kena tegur dengan ustaz khairul tadi..Ustaz khairul kata nak bagi ucapan masa kat belakang pentas..(ema tak tahu apa yang ustaz cakap -.-')..
last2,masa baca surah al-asr...bunyi suara
'kan saya dah kata saya nak bagi ucapan tadi..'
dalam nada yang tenang tapi *serunnn*..ingat sampai bila2

p/s:Esok periksa Add Math 'last'....HOORAAYy!!Paper exam bI............................

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...