24 August 2010

+Math~

assalamualaikum..

Hari ini periksa........
Ha3...Ha3...

TERTEKAN SUNGGUH

hari ni ada Add Math..
good news : masuk 4 bab sahaja
bad news : soalan add math BANYAKKK..

dahla ada 2 paper..
siapa rasa sempat jawab 16 soalan dengan anak2nya yang ada sampai 3-4 pulak tu dalam setiap soalan dalam masa 2 jam.angkat Tangan!.(pelajar tg 4 smkatj sahaja...)
yang pasti bukan Ema...
ha3..
Habit Ema masa periksa add math...
Ilham nak jawab mari masa last2 minute..
T___T

Kawan Ema siap khayal sebentar jawab soalan (siapa la pulak tu..lawoknya ^_^)
Ema yang memang tak sempat nak khayal 1 saat pun x sempat jawab soalan..~4 markah terbang..bye~

lepas habis shaja periksa..Ramai orang keluh..
tak pun lepaskan perasaanya yang memang dah lama tahan masa jawab periksa Add Math...
tak kurang tengok pudin yang memang otak geliga math..apa entah lagi Ema..'__'

ha3..Ema hantar LAAASTTTTT sekali paper add math..
1st - tak jumpa stapler
2nd - susunan kertas yang berterabur~.~
3rd - mencari 1 kertas jawapan yang salah jawab dalam timbunan jawapan paper add math..tengok2..Ema dah gumpal2 dah kertas jawapan tu..bazir masa sungguhla mencari..

Dahla masa tu Teacher Math, memang kena hantar right ON ALWAKTU!
Ema kena kejar cikgu tadi sampai tangga..
nasib baik cg terima..(mula2 tak nak terima...kesian rasanya..Ha4)


okkkkkkkkk
ESOK EXAM BI PAPER 1 DAN PAPER 2 ikut format SPM...
SEDIHHH BANGAT
aiyooo
piqa kata ramai kelas akaun tak nak mari esok..
ikut pandaila..
Ema pun nak biarkan ia berlalu dengan cepat..
anggapla paper esok..Formative Excercise..- teacher Zawidatul...


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...