17 August 2010

Today it is!


Assalamualaikum..


Today is...

EXAM DAY!!
TRIAL SPM and OTI-1 ...

AND 1 WEEK OF RAMADHAN AL-MUBAROK..


Trial SPM aliran Sains start hari ni..

Ema cuma dapat mengucapkan selamat menjawab peperiksaan SPM dengan baik..

lakukan dengan tenang dan lakukan yang terbaik yang boleh senior2 buat..

11 A+!!!

(Next Year Ema pulak..saper pulak nak beri ucapan macam nie ke Ema...*menengung*)


OTI-2 start hari ni..

BM n MATH MODE..
BM ema ...He3..sOAalan kertas 1 bahagian A..
Ema Tak tahu Ema dapat ilham mana nak tulis ayat-ayat kononnya macam nak tulis ayat2 bermakna pasal membaca..

Last2,10 minit terakhir..Ema termenung sesorang (dengan cikgu yang termenung betul2 belakang Ema kat desk..)...'ayat apalah ema buat nie..kalau Ema bagi markah karangan nie....aish2..susah2 ..'
nie Ema kata,kalau cikgu kata..herm..
dan 1 lagi..JANGAN KETAWA,..
kepala Ema tak tahu kenapa tapi,Ema tulis satu peribahasa ada ayat 'periuk nasi...'
kawan Ema gelak dengar peribahasa Ema..
Apalah yang ku fikirkan sebenarnya...


math mode..
Alhamdulillah..
Ema cuma doa yang Ema dapat membuat yang lebih baik dari mid-year
Perkara yang lepas dah berlalu...

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...