6 February 2011

Hentam aja..

Assalamualaikum

Hari ni,start exam form 5..TOV la..subjek BM n SEJ.Preparation Ema memang blurrr..mood nak jawab pekse pun blur.Mungkin sebab balik lambat malam kelmarin dari pahang..jadi macam tak syok nak pekse plus,tak rasa langsung tension untuk pekse,juz coolll~
Cool,coola..subjek hari ni BM..yang berdebar dan rungsingnyer,subjek BM paper 1 la.Bahagian B,karangan umum.Soklan pula susah untuk difikirkan isi2.Nak kena pulak tulis karangan min 6 muka surat..alamak,tak bisa tak bisa...

Sah,memang tak sampai langsung 6 muka surat langsung.Siapalah yang boleh jawab 6 muka surat penuh tu memang tabikla,dan memang seorang genius dan seorang karyawan..huk2

Masuk bab sejarah.Aish,nak flasback balik semua pelajaran F4 n bab 1 F5..soklan 40 jer..Insya-allah keluar soalan yang biasa2 jer..Alhamdulillah,ada yang senang ada yang  saje2 memutar belit soklan..Yang penting,sejarah paper 1 dah settle..

Tomorrow,English paper 1 and 2 and Mathematics  modern paper 1..I need to draft my story for Eng paper 1 question...and,juz read math mode notes aand insya-allah,zettai daijobu dayo~


OH LUPE!!
masa tengah menjawab pekse BM 6 muka surat di waktu yang kritikal tu,terdengarlah satu pengumuman yang menggegar sekolah..
Pn Hajah Anisah (PK HEM) pun berkata - SILA BAWA BALIK BUKU TEKS BAWA MEJA HARI INI JUGA!!
aish..ramai yang soseh sini soseh sana,buku tak muat lam beg,banding ngan rakan buku mana yang paling sikit bawak balik..ada juga yang menyorok buku dia kat almari belakang kelas..



No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...