21 February 2011

sukan_tara

Assalamualaikum

Ianya yang terakhir..Aduh,memang tak percaya yang tahun ni tahun terakhir kat tok jiring ni..tak percaya,tak percaya


Lagipun,Ema bukan nak cakap pasal betapa sedihnya mengenang nasibku di senior year ni,tapi mengenang memori manis tadi dekat sekolah
Sukan Tara

Acara ni wajib untuk semua pelajar.Ada 3 acara iaitu,lari,lompat jauh ngan lontar peluru..Budak lelaki pakat naik bas belaka p kompleks sukan,pelajar perempuan la pulak yang take over kawasan sekolah tadi (suke3^_^)


KHALID AL-WALID!
GO GO KUNING!

alhamdulillah,dapat jugaklah ema menyumbang mata untuk Khalid Al-walid~
No  Batal!Hip hip,hooray~Rumah kuning P18 membolot mata maksimum 3 mata dalam acara lari dan lontar peluru..Handal sungguh kawan2 dan adikku2 nie,fit fit belaka...Adalah rumah sukan lain yang tak puas hati dengan pemberian markah acara lari rumah kuning tadi.
Nak buat macam mana,kerja kitorang lari,Cg bagi mata~

::senaman::


::lompat jauh::




 ::lontar peluru::

::lari::


 ::Credit 4 Si Kucing n peminat kucing::



Tazkiah buat kucing Kak Sarah si Putih yang telah meninggal dunia


p/s:Mencari pemegang kertas peperiksaan Kak Sarah yang hilang beritanya entah kemana,nak pergi cari,selalu menghilangkan diri

oh yer..

Selamat Hari Lahir kepada Mat Hanif ex-class Ema..
Orangnya ada kat lam video sembelih ayam bawah nie yang pkai baju purple tu..
Muka cam black mentor tu...hemsem ta?..huk3

Ema tak tahu hari ni hari jadi dia sehinggalah ada seorang hamba Allah yang tampal kertas ucap befday ke M.Hanif kat buletin board  kat laluan orang ramai kat sekolah..Yang terkejutnya,siap tulis dari : nama semua pelajar kelas ex-4AK tahun lepas.Tak apa,Ema redha je yer tulis nama Ema~Ema tak tahu langsung befday yer hari ni,nasib baik ada orang buat 'announcement'



No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...