8 February 2011

Tuesday.I want 2 say 2 you that..




 zwani.com myspace graphic comments
Myspace Tuesday Comments


Dear Mr.Girrafe..

I DON'T HAVE A HAPPY TUESDAY AT ALL!
Seriously,dalam banyak2 hari.Hari selasa la yang tak terasa keamanannya di rumah di kala waktu petang.Balik2 jer pukul 6,balik2 jer dah pukul 7..Nasib baik hari ni balik kol 6.15...Nak kemas diri ,maka sekejap...tengok2,dah nak dekat pukul 7..nak buat camna,koko hari ni

Yang Bengang sekali (HO2,pandai ema guna ayat tu~)
Dahla esok nak periksa BATman ngan Fizik I..
Nak ingat balik sukatan pelajaran F4 ..fizik tak start lagi,nasib baik paper I jer..kalu paper 2..SAH!bergolek Ema dibuatnya..

Batman..tak tahu nak baca apa untuk karangan nanti.Macam mana kalau keluar soalan yang tajuk untuk karangan tu kita tak tahu makna..Dah ramai orang Ema ajukan soklan tu,macam mana kalau semua 5 soalan pilihan Karangan tu,kita tak tahu maknanya..
Aqilah mpp kata,Ustaz Khairul baik hatilah sikit,nak bagi markah 6/30

p/s:Lega..Sejarah II dah pass..memang blur jadnya bila nak jawab soklan tadi..tak ingat..itulah,ngafal last minit n main imbas2 gitu..

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...