10 February 2011

Plane Crashed =(


Assalamualaikum..

Hu2..behempas pulas siap berlari-larian ngan kawan2 lagi nak balik dari sklh tadi..
Kebiasaan tak macam ni,tapi hari ni lepas balik sekolah kene ambik kaklang kat Airport ler...
Dah selamat sampai dari Jeddah..
Tapi belum selamat sampai lagi kat Terengganu ni..

dari sekolah straight ke Airport..
berhempas pulas tunggu kaklang,mak ema n ema n bakal pilot-pilotku pun lame betul tunggu kat menara tinjau tu..
sekali ada dua orang mekanik airport yang yang duduk kat menara tinjau kata
'Ada pesawat terbabas kat hujung landasan...'



Terkejut betul!
Ya Allah,Ema mati-matian ingat kapal terbang MAS terbabas kat hujung sane..
Tapi,bila difikirkan balik,landasan airport tak buke lampu..

'Pesawat  latih ke?..' - mak tanyer
'ya..' - mekanik

Aduh,kena jugak ke muka ni.Ha2,tipah tertipu..
.Alhamdulillah,bukan pesawat penumpang yang terbabas,cuma pesawat ringan jerrr..
tapi,flight delay terpaksa patah balik ke KL...penumpang pulak tak dibenarkan turun dari kapal terbang kat KL tu..
Mak pulak kene pergi latihan sukan kat sekolah..

Ema ingat nak pergi jugak airport sekali lagi..tapi,takut2 mak p terus ke airport nanti ...hu2


**********

^_^
cikgu buat jadual tambahan pekse TOV yang asalnya 1 minggu > 2 minggu
Hari Selasa ni ada periksa...

Tapi baru dapat jadual baru..
tertulis > SELASA: MAULIDUR RASUL
anjak2,ahad depan sekali lagi baru habis pekse =( BIO1 n PSI1

jadual KELAS TAMBAHAN DAH SAMPAI KAT TANGAN EMA..HU2
balik kol 4.30
Jadual kelas yang baru plak...Ahad ada kelas sampai kol 3.35 =(

2 comments:

JoheumSaramWannabe said...

uish....shocking tul..rupanya cuma plane kecik jer yg terhempas...

-------------

jadual smkatj ler ni pelik skit...
ahad balik kul 3.35, isnin n rabu kul 3.00, kamis lak kul 2.25..emm
patutnyer kamis tu kul 3.00 gak balik, amik masa terakhir ari ahad

huhu

Ema said...

2 la..
bukan terhempas pun.tayar pecah jer...

Jadual setiap tahun memang pelik..Masa kak Ema masuk F1 dulu,kene balik pukul 4,memang sedih sekali..sbnrnyer habis pukul 3.25 klu tak silap..3.25 - 4.00,dia tinggal kosong..tapi kene jugak blk pukul 4..pelik2..
Nasib baik 2008 dia balik kpd pukul 2.25 balik..lege sikit..

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...