9 February 2011

Rhodan..tomorrow..

assalamulaikum

EMA TAK SABAR..
hak2

Esok ada penerbangan pulang Pesawat Komersial MAS dari Jeddah lagi yang membawa rakyat dan pelajar MAS d Mesir
Antara yang akan tiba di Malaysia ialah kakak Ema ler..
Ayah dah ada kat KL,outstation..
Insya-Allah,ayah akan sambut kaklang
Kaklang dijadualkan pulang malam ni
Esok sampai,Insya-Allah
Petang esok Ema akan direct p airport Terengganu ngan mak n adik
kitorang pulak sambut kaklang kat airport sultan mahmud
Hooray~





*****

BAT tadi agak teruk sedikit...
karangan pun tak tahu maksud tajuk,pakat tulis ikut kefahaman..tertukar jenis nahu dan balaghoh..bat I plak lagi blurr..nasib baik perasan ada lagi solan kt muka surat belakanggg sekali dalam 10 minit terakhir,yang sadisnya,tak belajar lagi tajuk tu..


FIZIK I n II esok,buat molek Emaa!!!chaiyokk!


Moga2 paper Fizik esok tak teruk macam Bat,
Aminn

Doakan Eman kawan2 lain dapat menjawab dengan baik Esok dan hari seterusnya dalam TOV spm ni..^_^.syukran jazilan


3 comments:

uwmaisarah said...

chaiyok2,teruskan berjuang utk next paper walaupun the previous tu agk membimbangkan :)
ema boleh :)

Ema said...

Aish...rugi2..
2 esei pasal tajuk light concave bla2 tu,dah prnh kluar exam sblm nie, masuk pekse tadi..
Sedis sekali..tak ingat jawapn die..
Fizik okk!sket..
next week memang meletup dan mencabar jiwa dan mental...

Thanx kak Sarah~

uwmaisarah said...

haha, welcome,
nk buat cne ema,
mmg da pnyakit ilmu ni lupe :)
hihi

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...