25 February 2011

Ema Buat Luahan

assalamualaikum..

Ema asyik post pasal events yang berlaku jer sejak kebelakangan ni,tak macam dulu2..ada yang tak betul di hati pasti Ema akan luah apa jer kat sini..Conteng apa saja asalkan ema puas balik..

=.=

setengah jam lagi nak hantar kakak balik Mesir..3 minggu jer kat sini.Entah boleh balik tak untuk curi semestar 3 bulan nanti bulan 6..Ni kes tambang balik Mas kene bayar sendiri la punya..


BATman..
Aish..suka2 ema..Walaupun tak score A untuk subjek Bahasa Arab,Ema tetap happy dengan markah yang Ema tahu setakat ni..Alhamdulillah,ada peningkatan..Cuma berharap tak jatuh merundum untuk mid-year nanti~Markah yang Ema rasa mungkin teruk dalam TOV ni rasanya Add Math..Top the chart..Memangg terukkkk paper 2..Yang terkejutnya,terdengar jugaklah si Firdaus yang ace lam Kimia ni boleh A add math
0-0
Tercabar Ema..memang tercabar.....
Tapi,periksa dah pun jawab..nak tunggu result la insya-allah  masa  kelas  tamabhn petang Ahad nanti dapat..
Esok start kelas tambahan BI kat dewan Abbas..balik tengahari.Teacher kata nak bincang pasal grammar...Teruk sangat grammar kitorang lam karangan pekse baru2 ni..semua kelas sama jer,sorry cikgu..


Aish..Ema rasa Ema ni teruk sangat kalau nak bergaul dalam kumpulan.Mesti rasa ada yang tak kena..Rasa macam tak diterima,rasa macam kene reject..Mana tahu,dalam hati diorang...mereka tak nak Ema bergaul dengan diorang..Ema boleh rasa suasananya..
Ema balik ke zaman dulu kala...
zaman form 1..........siapa kawan ema?siapa kawan baik ema?siapa yang selalu di tepi ema..
Hanya ada Ema..
Sebab semua orang kawan Ema...sebab Ema berkawan dengan semua orang sama rata..Kawan ramai lebih manis...
Tahu,tak ada kawan baik yang boleh sakitkan hati ema,tak adalah rasa sedih kalau bez frenz tak ada..tak adalah nak risaukan bez frenz..


HA2..tapi tak sangka,Ema boleh tersangkut ngan Fakhy~


See..orang kate kitorang tak boleh nak duk jauh..
tapi,rasanya..yang tak boleh duduk jauh tu Ema..

Fakhriah macam mana?

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...