20 December 2011

Proposal

Assalamualaikum

Hi bloggerz!hari ni ema nak share satu video yang memang..'romantik' dan menjadi impian seorang perempuan(huk3)..untuk dapat taman istimewa aka SUAMI
cerita dari video nie,katanya,dia tidak  pernah contact lelaki nie,tapi,lelaki nie bersungguh-sungguh nak berkhawin dengan dia
nak tahu cerita,tengoklah video nie
(REALLY true story)


p/s:Part yang paling sweet ialah saat Si Dia melamar Puteri pilihannya..~~




Haish..bertuahnya si puteri nie dapat si jejaka yang memang..impian segala wanita solehah.walaupun tak kenal,tapi,jodoh tiada siapa yang tahu.kemanisan selepas berkhawin,memang manis habis-habisan nanti.TERBAIKK!!


mesej yang ingin disampainya : bercinta seleps khawin!SANGAT MANIS!

p/s: ..hik3,ema lambat lagi,nak drive dulu,kalu jodoh ada..insya-allah ema pelawa fakhy duduk tepi ema nanti..HAHAHAH~~juz kidding.but it's our a promise kan~


    

2 comments:

norhafizahalias said...

amboi amboi... cepatnya dia.. haha..

nway, nati kalau daa sapa serunya, jemput laa fizah sekali yer.. nak makan nasik minyak ema ni.. :)

Ema said...

KUI3..
haish,ema tak kata lagi nak naik pelamin..
insya-allah la 7-8 tahun nanti.^_^
nasi minyak?ala..tukarla pulak jadik nasi arab .TERBAIK!!!!!

P/s:mane takut kot2 fizah dulu,jgn la lupa orang sini..jemput tu sekadar tolong mkn jer eh~

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...