22 December 2011

Result PMR 2011



Assalamualaikum..

Sudah lama bekalan surat khabar terputus.ditambah lagi dengan connection kawan yang low dan jugak spm baru 1 minggu habis tambah lagi dengan happy enjoy time berjalan sana sini dan pak saudara n niece menginap kat umah n malam nie nak packing naik bas balik kg..
baru ema tahu dari Cik Farhah kita yang result pmr kuar HARI NIE!
WOW!!
i feel a bit ..kuno

BTW.Congrats kepada my EX school(T_T) sebab dapat pecah rekod batch ema untuk PMR sebab peroleh 
  


free glitter text and family website at FamilyLobby.com
orang 

yang dapat 9a's !!!
Tahniah SMKA tok jiring
Very proud for my junior!
but 92 mungkin tak kekal,sometimes there is an update for the number after recheck! 


Tahniah buat kali terakhir ema kepada semua junior2 yang mantap lagi hebat,3 bulan lagi,tunggulah kak ema dan ex-senior2 punya SPM result yurp.Apa citer,doa2 lah mendapat kejayaan yang gemilang.Amin.



p/s:Reading KPP book about road signs for future driving exam.nak bawak buku Sherlock holmes + driving book balik perlis.ema tak tahu dah nak buat apa lagi nanti kat sane =__='




No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...