13 December 2011

I'm flying~~♫♪

Assalamualaikum

Alhamdulillah.Tamat sudahla riwayat hidupku sebagai seorang pelajar dan juga calon SPM di Sekolah Menengah..

PQS paper turn out to be Gr8 <not very good in using short form>

Alhamdulillah jugak dengan 6 hari preparation for PQS walaupun reluctant nak ngafal non-stop,kena jugakla paksa sikit2.Al-maklumla,berakit-rakit kehulu..dan sampailah ke tepian..Cuma ada yang memang2 susah cam kaedah metodologi sunan at-tarmizi.Ema dah campur aduk termasuk tafsir kitab ngan sunan2 lain.:p.Kata cg Zul 
"baru salah satu....."
Tadi jugaklah tergopoh-gapah dari musolla selepas solat zohor terus ke dewan.memang lawat betulla awok2 tok jiring nie masuk sebab habis baca yasiin lambat.Bila gopoh-gapahnyer,macamla2 perkara berserabut lam kepala.Tertinggal pembaris,berlari keluar dewan ambik,masuk semula,duduk..Sedar2,pen hitam pulak dakwat cair =__=.lambat dah nak kuar dewan + berlaku vasodillation n sakit perut .gunalah pen biru walaupun nampak tulisan kertas nanti serabut.

HO!esok budak2 LK periksa for the final day of SPM.Good Luck for them and don't bangun lewat2 tu

****
Currently is rammaging through out the paper2 and moduls2.Soo many papers.Don;t want to throw out yet.
But,ema is kindly asking my dear junior who going to be senior..

Ada SAPO2 NOK KERTAS EXAM TRG 2008-2011 dan jugak THE LASTED AND ULTIMATE EDITION OF SPM PAPERS 2011 dan jugak modul2 berharga yang memang rugi kalu tak dapat.
Please leave ur message..if there is actually any junior who  is reading this =__='


p/s:Terlepas tengok Citer Jewel in the palace.HUK3.dahla scene klimaks.Nak tengok perempuan2 jahat masuk jail tu.HUK3.tak apa fakhriah.Nie <link> nak g complete scene tu.kalu nak eng sub,tekan butang CC kat bawah video neh~


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...