30 December 2011

Back to basic

Assalamualaikum

School days dah nak OVER!officially over.
Oleh itu,HE3..Inilah kebaikannya bila anda mempunyai blog dan tulis semua memori,peristiwa,kenangan memalukan n menyedihkan.Dari seorang budak mentah kepada budak yang mantang:P.Dari budak hingusan kepada budak universiti.Semestinya cerita Universiti mungkin tak sehebat macam cerita high school yang mana kalu ingat balik,pasti ketawa sorang2..

So,ema want to go to basic of this blog.3 years ago.and read ALL the post i had written.Lenguh?mungkin.Jadi,beransur-ansurlah kerja.
Tak ada kerja ker dari baca post blog?
Ada,nie kerja sampingan.Nak ingat apa yang dah dilupakan.Bila baca,baru sedar betapa budak hingusan betul diriku ini dulu
p/s: Bukan budak yang berhingus =__=

Let me go back to three 3 years ago 

OH.terbaca pulak essei siapa entah kalu jawab periksa sure dapat markah LOW.Undifined.





4 comments:

Fini Naiz said...

kelako esei tu. hihi ;D
translate sutir2..

Ema said...

Hak3..
menaikkan mood sedikit pada hari yang hujan nie..Sikit jerrr..
Fini pergi ke eh PLKN?

Fini Naiz said...

ohh. yelah, hujan je memanjang maren.

tak dpt pon plkn :)

Ema said...

Oh.Tak dapat jugak eh.Wah panjang lebar smilenya..Tak tengok senyuman tuannya lagi..

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...