2 July 2011

Hari-hari yang berbahagia~

Assalamualaikum


Khamis, 30 Jun 2010


Khamis ada temu murni.Mak bapak marilah sekolah nak tande tangan buku rekod.Tak kurangnya adalah celoteh2 yang panjang lebar ngan cekgu.Kito nie tengok jerla.nak celah kene marah pulak..Tak apa,mak ema tak complain mane ngat tentang ema kat umah :P..Celoteh anak ramai ngat..berderet..hak3.
Tak apa, kat 2 jam tunggu mak lam dewan,5 minit jer cakap...memang berbaloi!Sebab boleh borak2 ngan mak orang.Mak piqa siap tegur g ema yang tak makan pulut ikan kukus yang mak piqa masak rehat tadi.he3..Cannot la that day.Tak apa,minggu depan masak la plak.Hak2,cian mak piqa.Menung jauh pah bile ema suruh mak piqa masak..Tak padan sungguh la ema nie,suruh mak orang masak..Tapi series la,pulut mak piqa  hari tu...BERSINAR2 ema tengok.Jernih putih lagi suci.Nyor dia macam salji..sabor jela.:D..
OH..Ema dapat no angka giliran 


33


Bangga oh...hAK3..takla.Tu nombor melepasi tahap maksima dah tu.over the limit.ema pun tak tahu sejak bile ema ada 2 orang murid baru kat lam kelas..


sabtu , 2/7/11


HEI!
Hari ni lari 1 malaysia.Ataupun lam kamus ema,
"Hari Bawa Anak-anak Pergi Jalan tengok Rumah Untuk Dibeli.."
memang banyak rumah yang nak dibeli..come2 plak tu rumah..


Ema mari lambat sekolah tadi.Patutnya kene g kat 6.30 - 7.00.Tapi,ema nie macam2 hal la.Dahla pagi tu pergi lambat.Kat tujuh lebih pergi sekolah,sampai kat traffic light airport...
tepuk dahi tak pasal2 
nombor lupe nak bawak....Tinggal kat umah..Terpaksalah u turn balik.Mak pun geleng paler jer.Mak nak p sekolah plak..memang menyusahkanlah ema nie..
Last2,nombor tu tak penting mane pun.:P..Lenguh2 jer pusing balik.Bazir minyak kete.aish.


Kitorang berjalan2 sekitar kawasan landasan airport jer,pastu pusing balik.Sampai kat sekolah  terus g naik kelas.Duduk lam kelas,kene hambat ngan pok guard..HO!baru mangat nak belajor,dok pasal2 kene hambat.Pok guard nak kunci pintu grill.Akhirnya,berpakatlah ema dan ank2 ku - fakhy,piqa,aimi,syada -  pergi bilik kaunseling.
Risaulah..Kimia tak belajar lagi semenjak bukak sekolah 1 bulan lepas.Cikgu Zul sibuk.It's up untuk kitorang untk belajar sendiri tajuk Redox n..oxidation.
Sakit paler sesorang belajar tajuk nie.nasib baik tak komplikated.Ngantok jer +  merajuk nak cikgu zul la..


ahad 3/7/11


Oh..planning nak pergi "bersuka ria" di....public..public.......public mende fakhriah?ade ke fakhriah kate public phone.
Pustaka awam la ema nak sebut..aiyoo....
harap2 bolehla outing ngan kawan2 esok.amin..


PC FAIR!!!!!


I HATE YOU PC FAIR!
SEBAB ADA 3 HARI JER!  
BUATLAH 1 HARI LAGI ESOK!BOLEHLA EMA PERGI...T.T


~ema sihat walfiat~sakit paler jer~lalalala~



No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...