19 July 2011

Today..

Assalamualaikum

Today..

>> Oral test BI depan penyelia kawasan atau "coordinator..?".Dahla ambik masa BIO teacher ku sayang~....IT WAS TERRIBLE.Ema debor sangat sebab penyelia tu duduk betul2 depan ema,seram sejuk.Dahla last kali giliran.Kelas 5 Furqan dapat free show.=.='.Ema lebih sanggup cakap depan kat atas dewan dengan orang yang tak kenal dari cakap dengan penonton yg betul2 depan batang hidung Ema..Dahla english word berterabur.Apalah nak jadi

>> HA!dapat notis pemberitahuan.
Ahad , 24 Julai 2010 : Kem Additional Mathematics, 8.00 - 10.00 MALAM
Pergi jerla ..tak payahnya ..Sekali sekala malam2..tapi ngantuk ah ema kekgi.Kalau tak pergi nanti kene marah ngan cikgu macam ahad lepas.Ramai yang tak pergi program projek SPM atau PMR kena ceramah ngan cekgu.Panjang pulak tu.Burn gitu jer masa...

>> Oral BA!..tak ada lagi la...Nanti,luse adalah tu kot.Ada 3 tahap.tahap baca ayat tak ada baris,soalan pemahaman dan tahap yang mencabar.Cakap atau perbualan dengan ustaz secara spontan.Yang tu risau dan kaget nie.Kawan Ema kata markah dia  9/20 tahap tu sebab banyak soalan yang ditanya,..ustaz yang jawab.Harap2 ema tak sekat2 jugak..

>> Yahoo!Dah dapat tengok gambar kelas!!!!Muka sesorang betul2 dipenuhi dengan cahaya (keimanan)..Lawa la gambar kelas.Memang pandai En.Cameraman tu ambik gambar.Lawa lawa.Ema suka.Ada free style,ada yang katanya "cahaya" keimanan lebih,ada kata muka cam nak masuk iklan colgate (wah..),ada kenyit mata..comel2 belaka.Yang lelaki handsome2 belaka. Ingat nak scan gambar tu.Ada ngan ema sekarang.Tapi,ya Allah.Apalah ema nie,bukan hak milik Ema la..tak baik2..Tolongla edit molek2 lam majalah annur tu.

>> Lusa ada kem tutorial SPM.Semua kelas form 5 digunakan.Start kol 10 pagi.Kitorang yang tak terlibat akan dihambat ke dewan untuk seminar BI pulak deh...Ema nak tunggu kem Elit negeri nie.Harap2 la dapat.aMIN AmiN aMIN..nak pergi  sangatx3 nie.Buatlah kat tempat menarik sket (over demanding) - sajer,nak tukar angin oxygen ~


p/s:Semangat ema ingat modem tenet kene jual.Rupanya pergi baiki.Setiap malam asyik terganggu line nyer.Harap2 la cepat sembuh yer encik modem.Kami sekeluarga sayang anda walaupun tiang antena modem tu dah patah (di makan tikus kot..)

ESOK CUTI!!

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...