29 August 2011

Saigo ni





BREAK FASTING

sounded like Breakfast..muslim style~yeahh~
Ye adik anuar ngan adik elina.1 bulan dah berpuasa..

tadi berbuka last untuk tahun nie dengan makan dan minum berbeza dari hari lepas2.Ada mi sup~errrr...biasanyer family ema masak nasi putih jer.nasi ayam ada sekali bulan nie.Kelmarin, family sebelah ayah beramai-ramai buka puasa kat umah famili ema.Kitorang buat nasi - cepat habis,ada bubur ngan ada mi sup.jugak.

special lagi hari nie.Sambut befday ayah ngan kek nie




lebam =_=;

Kui3..Bestt..kenapa pulak kek ayah best dari kek hari jadi ema???HAK2..best ke tak,tak tahu plak.
Sebab ayah suruh makan esok =_=.Sedih adik tak leh makan.
Ema masak curry puff tadi~~


gambo je..Tapi,cam gitu la bentuknyr


he2~Best2.Walaupun tak ranggup sangat,ema pun tak tahu apa problem nyer ngan doh dia yang cerewet nak buat.2 hari perap lam peti sejuk.


kk~
Nak p dengar pengumuman raya..
Kalu ada..
Kalu esok puasa lagi.1 anugerah.
oh,kepada yang bagi sms ucapan raya tu terima kasih yer.Terima kasih banyak.tak tau pulak yer kawan ema nie ramai yang khayal dah "bersuami"
haish..dah siap pasang angan2 tu...ANAK MAK jangan komen apa2.


Esok raya balik kg. Maras.
Tapi,dah haunted balik...
Seramm...


ucapan raye,
esok pule,
set mase,
auto post jer~~ 



P/S:Kelakar la pulak dengar lagu raya Yuna.'Oh yeah Raya'.kah3,lawak dengar tapi soothing.ema suke lagu raya ni.Ada jugak laagu raya yang memang iku...WEI!HAISH!Nie ema geram nie.nak tulis post pun bunyi mercun..GRRR.............................................................
mohon maaf atas ketidaksopanan tadi.sekadar tulis,tak berniat nak sebut.^_^.peace~

2 comments:

al_hakim said...

selamat hari raya...=)

Ema said...

TQ.
Selamat Hari Raya jugak

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...