24 August 2011

THE END


Assalamualaikum~


FIN

THE END~

tamat sudah tempoh percubaan SPM ^_^.Overall.I'm happy for my achievement and some of it...Er..just average ler.

Tadi peperiksaan PQS,ramalan ema betul jugak eh pasal Soklan spot tu.Hak3.Sempat jer ema bace sedikit tajuk lain2.Gembira jugak dapat menjawab soalan yang tak dibaca sebab boleh "TEMBAK" banyakx2!!!!

Tadi jugak dapat tahu result...Math.Untuk Math Mode ngan Add math (kat e-pantau)..
Add math ema b+!!yes!I'm so happy with that.Sebab ema tahu ema tak score banyak2.Ada kat berpaa soklan kertas 2 ema tinggal tak tahu.Tapi,cg tambah markah ngan markah kerja kursus ker???
Math mode.YES!i reach my target!Another full mark.Clean one~Soo happy.
Walaupun tak dapat A untuk add math.I still happy for my achievement.
Sekarang,yang tak sabar2 ema tunggu .....err..kk la.ema terus terang.Ema dok layan mane doh result Trial.Apa nak jadi,jadi la.Paler dah nampak garisan start SPM.Result.Astala bye bye.C U no more.
SPM
HERE I GO!


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...