22 August 2011

Jangan Kacau Saya!

HUK3

JANGAN KACAU SAYA LAGI!

kepada En.Bio.Saya tahu saya salah jawab terus soalan esei tu.Jangan la ganggu saya.Sudah2 la tu.
Sampai masuk mimpi malam tadi.
Kes 10 markah terbang,habis menjadi igauan buruk.Maafkan saya En.Bio.Saya tak berniat nak buat salah tadi - walaupun saya tahu akan tetap ada salah.
Kenapa nak masuk jugak lam mimpi saya!Orang tengah semangat nak lupakan awak.Awak memang menyusahkan.Annoying.haish..
Nasib baik mimpi kelmarin bukan nightmare..
Lam Mimpi tu > cg tunjuk markah bio.Markah teruk kat esei!huk3..but!mimpi tu ada jugak baiknya~markah struktur OK!tak teruk~
tapi tetap rasa teruk kat markah esei..

Sudah terkejut dari tidur nak sahur tadi,tak bangun lagi dari katil.....tibe2 jer
Mari pulokkkkkkk doh En.Bio menghantui ema lagi..

"Ilham" mari tanpa diundang - Mari pulak soalan lain yang ema perasan ema salah..
Masa ni la baru ingat jawapan yer.Pasal gaseous exchange carbon dioxide..Haish.
nasib baik point cg bagi 5,soalan suruh bagi 3 jer..
Ada ke patut ema tulis bicarbonate anhydrase enzyme - nmpak sangat nawok(ema benornye syoj nok tulis ayat bicarbonate sampai lupe terus proses yer diffuse ngan water>dissociate>baru jadi bicarbonate).mane ada enzyme name tu..padahal carbonic anhydrase la.hak3.mase nie la jawapan sebenar nye nak mari le tu..
Yang jahatnya..ema tulis jawapan 2 process..ye nok benornya 1 proses yang UTAMA.Tapi,ema masuk kali C02 diffuse melalui haemoglobin,yang nie cara nak angkut C02 cara lain.harap2 cg terima..

TERIMA CIKGU!!!!!TOLONG TERIMAA!!!!
KALAU TAK EN.BIO JAHAT AKAN MENGHANTUI SAYA LAGIII LEPAS NIE!

nak pendek cerita.Bagila kertas pekse laluuuuuu..T.T
oh,cakap pasal paper bio.Syuk tak mari mase paper bio kene pekse mula..pakai kertas lain.WOOOH.lagi SUSAH nie.Dahla sakit,ditambah pulak kene study bab yang tak ade spot.Macam pekse BIO SPM  sebenar


P/S:BAT tadi pun...erkkk.kertas 2,buat ayat bahagian Qowaid.Yang lawaknya,yang karangan punyer.ema prepare tajuk peranan masjid.Masuk memang masuk.Tapi,ema jawab soalan lain.Soalan lebih mudah untuk reke2 "sikit".cuma,tak tahu ayat bA banyak.Susah sket.hikam amsal pun sket dari karangan dulu2..T.T.Sudah ema!Kekgi,tak pasal EN.BATman meloncak kat tingkap umah kacau ema tak pasal2......OHH!!!!!!!lupa nak kabo









ESOK CUTI!!!!WEE!~~~~~~~~~~


2 comments:

RONALDHRAH WISELY said...

Esok cuti, kak Ema?
Samalah kita..hihi
form 4 baru habis periksa hari ni...

Gud luck untuk exam yang seterusnya=D

Ema said...

HO3..
Ramai eh tak mari sekolah.
Majriti orang asrama je ada ngan orang yang nak pekse hari nie.

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...