21 August 2011

Bumper

Assalamualaikum


Lame eh ema tak tulis blog.Bukan pun,malas nak update.Sibuk ngat pekse.Insya-allah,ada 2 paper exam lagi .Ba ngan PQS - kalau tak pekse mula kimia(piqa cakap kelas rahman kene pekse mula kimia....ha2..gurau kot cg zul)

Tadi pekse bio..
Target nak boleh markah tinggi..
Tapi.
Ema terkandas kat bahagian esei.
Ada se soalan tu,ema salah terus jawab (esei).osmotic pressure.Cara nak regulate semula osmotic pressure.Sepatutnya,osmotic tu naik.TAPI,ema tulis menurun.Apabila tulis menurun.SEMUANYA PROSES SELEPAS SALAH!
yang betulnya,mungkin ...
"osmoreceptor in hypothalamus detect change.."
or
"osmotic pressure back to normal.."
Yang lain..zero daripada 10 markah..
HUHUHUHUHUH T.T.I'M SAD...S.A.D
SOOOO S.A.D
camna nie nak score bio.
dahla paper 1 ema selalu dapat markah rendah.Struktur ngan design alhamdulillah...
HARAP2 SANGATX3 soalan selain esei,ema bleh score..AMIN!

kk..
nak start study bahasa arab.Sekolah harian biasa - sains - dah tamat pekse..Uishh..dengki ambe,rabu nie ada paper PQS plak.Selasa,kita cuti yer kawan2~hak3~LK jer pekse,saper la budak sains nak pergi koloh selain budak asrama..


Kkkla..Ema baru jer terlanggar bumper tadi -__-
nak start studi bat.Tak start apa lagi......

2 comments:

uwmaisarah said...

go go ema go!

Ema said...

GO GO KAK SARAH!!

SE PAPER G!!!CHAIYOKK~!~~~\

Thank u~A+ pqs~

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...