14 August 2011

Kyō wa watashi no tanjō-bidesu〜♪


Watashi no o tanjō-bi omedetō,
 Watashi e no tanjō-bi omedetō..
 EMA e no o tanjō-bi omedetō〜 
Watashi no tanjō-bi omedetō〜














Selamat Hari jadi kepada SALMA MALIHAH MOHAMMAD
yang baru mencapai umurnya 17 tahun..
Walaupun secara psikologi dan betulnya ...belum (ema tak ingat lahir kol waper)

Tapi..
Selamat Hari Jadi yang ke - 17
Dulu,dia suke sangat sebut .."Selamat hari jadi,awak dah tue..." ke orang
Sekarang,dia yang terima plak..
Dan kali nie,dia terima ~sebab dia memang semakin tue~dan berangan nak ambik lesen memandu padahal tak hingin langsung nak bawak kete -suke naik basikal-
Dan komen yang sukar diterima adalah..."Sal kene matang.."
Yang mana,nak act matang bleh,tapi..jadi matang mungkin agar sukar baginya.huk3



Dan..
He3..Tak ramai ingat hari nie jadi Cik Sally.
Sebab pakat sibuk lake ngan pekse..
Ema pun terlupa hari jadi dia sebab sibuk nak baca psi tadi..
Cian ke syuk.Dia pun konfius.Ema konfiuskan lagi syuk sampai syuk pun belit2..
Buat Farah jugak,terima kasih.Dia mangat kali tuh wish befday sebab dia ingat tarikh keranerr - befday yer 17 nanti.ye ngafal belaka befday orang terutama yang dekat ngan befday yer..hak3 (same date of birth ngan adik ema yang bongsu)
Cakap pasal PSI tadi.OKLA.cuma paper 1 jer keliru n confius sket walaupun senang jer~
Paper 2 alhamdulillah..


Terima kasihla ye semua bagi pihak Salma (HUKKKKKHUKKHUKK) ~
Sayang anda semua ..kawan2 ku~
Moga dirahmati selalu..
Dan buat fifah...terima kasih..
Sekali-sekala anda jadi flower,biar Sal jadi fifi..Dan fakhriah jadi TOT

Kk..ambe nak makan Kek...
OPSS!selepasa bukok puase le..
Add math esok tu.Teacher kate bace molek soalan tu.Cg kabo biasa jer.Tapi,bile passing ke  kawan suruh kabo ke orang lain..Sesorang kabo .Haish..menakutkan,menggerunkan....
macam nak beri amaran keras..Stress 


p/s:I'm so happy sebab all of my family is here to celebrate my befday~Hoorey~Walaupun tak der sorang mok cik tu..=.='...


2 comments:

eclipsesweet said...

woot wott.. sorry sgt2 ema.. x sempat nak wish kat sk td.. huhuhu..

nway, appy birthday.. *xlambat lagi an nak wish.. hihihi*

semoga dimurahkan rezeki + mendapat apa yg dihajati...

be a good girl k salma malihah !! ^_^

*daa tua upenya dia.. haha.. xde laa.. kiddin.. :)

Ema said...

Thank u thank u cik fizah~~

Don't worry...I am going older~
Cayang cik fizah okmo~~~

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...