26 August 2011

Start Cuti

aSSAlamualaikum


Bila start cuti sekolah
Ema buka blog!
Dan ema update blog..Cam sekarang.See up there?I change my banner.ER.tak der pe sangat.nak rehat,Sebab ema baru siap buat kuih!horey!!
Ema buat kuih cornflake jer.Oven full book minggu nie.Esok orang lain pulak nak guna.Ema  ade satu lagi kuih nak buat,baru perasan tepung tak beli pun tadi.
Tadi pun pergi sabasun.Mak oi.Harga memang tinggi.Dahle kakak ema ambik duit  beli barang kuih dia jer.=_=.mak cik sungguh.Terpaksa ema cross down the list untuk buat kuih.Pergi pulak Hock Kee seng.Mak oi!Murahnyer.1 ringgit murah dari sabasun.Jimat jimat.Ema beli cornflake jer.
Lepas tu pergi ke Sri Manja sebab kakak nak cari manik bulat2.kat sabasun ngan hock kee seng tak derla manik bulat2 biasa.Ada bentuk love,silver..no thank you.Alhamdulillah,ada jugak kat sri manja.
Lam kereta tadi ema ngan kakak kacau sofi.Budak kechik dia pakai baju raya.Aiseh.Dahler tak buang tanda harga.Ha3,merajuk tak pasal2 lam kerete.Bila merajuk tak menangis,tapi jadi EVIL.Ha3..tak der la evil sangat.Ema ajak dia buat cornflake,dah jadi ok balik.Esok nak buat pastry~~~

Pakai oven baru!YEA~hak3.Oven lame dah sewel sikit.Suhu dia tak betul.tekan 150 celcius,dia masak cam 300 celcius.

ermm..


OH!pasal paper.Kelmarin dah jupe Cg Normala pasal add math paper.Semangat ema ingat markah kertas 2 ema rendah..40 kebawah ke.Kertas 1 ema biasanya ema ok jer.Rupanya,0-0.Kertas 1 ema DOWN down ,kertas 2 markah mantain dari mid year..ema tak caye mule2.Rupanya.BANYAK sangat cuai.Kes ema tak check balik kertas 1.he3.Takper.Ku redha jer.Ema bawak balik kertas add math nak check balik,cg bagi bawak balik~
Tahniah jugak ke anak muridku~Syahirah Razali,walaupun mama tak ajar banyak sangat ke syahirah,but,I'm so proud of you!!!!!!!
Dari 42 > 80A markah add math!tahniah!dah la hari jadi kelmarin.Ema tak tahu langsung.Izan ngan Faiz.Budak duo nie.Izan full mark kertas 1.Faiz plak 98/100 kertas 2.Ema kate ke teacher,Faiz nie COOL jer jawab add math,ema siap panik lagi takut tak sempat jawab.Berapa kali ema tengok jam masa jawab add math..=.='
Bijak nyer diorang nie.Faiz plak setakat nie dah 3A+ Dari 3 subjek.Bijok ngoh.Nak check markah yer kat e-pantau pun,ic yer takleh key-in.AISH.
Bat~ok~erm...walaupun down sket~math mode tak usah dicerita dah.Er.PSI ema lari.hohoho..Malasla ema nak tengok.Kalau takdir menemukan ema ngan markah PSI.Masa tu la ema tengok markah psi.
BIO!oh yer,dah tahu sket.Paper 1 alhamdulillah.boleh tahan.Paper 3.ALHAMDULILLAH.salah jugak ema kat graf sutir.Design tak tanda lagi.Yang psal kertas 2 esei ema yang teruk tu,dah Pot pet pot pet ema confess ngan cg yati,Sabo jerla teacher yati..Malu eh ema.Teacher tangkap tak ema cakap kelmarin?laju ngat cakap..T.T

Ema nekad.Cuti nie.Jangan buka e-pantau untuk check markah ema!DAN FAKHRIAH SOH NEBENG NOK TENGOK MARKAH ORANG!bukak sekolah nanti la ema tengok.



P/S:Kalu tak suke lagu raya nie,OFF jerla kat bawah nie yer...


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...