6 August 2011

Pack Time

Assalamualaikum

>>  Esok ada perjumpaan ngan Pengarah Pelajaran TRG kat pustake...Sunat bawak mak atau ayah.G ngan Bas,balik ngan parents (kalu parents ada..kalu tak ada..balik sklh ngan awok2 asrama..)..Ema,mak ada kelas + letih jaga ayah.Kalu tak boleh pergi.Pok Cik aka abang yang pergi..Boleh la dia jupe "kawan" dia..perasang sungguh.

>> LUSE..Stat TRIAL.BM,BI,MM ngan sej..1 subjek 1 hari.BAGUIH KAN..I LIKE~tengah mangat study BM.tak pernah ku semangat macam nie semata2 nak score BM.hak2.Sej risau tu.Paper 1 la.he3,bab form 5 1 bab 1-2 soalan jer..nak kene bace banyak plak tu.

>> hari ni hari ker......3.Ayah masuk pital.Mak tolong jaga.Mak bukak puasa ngan ayah sekali ngan sahur.Tu la pagi tadi..overslept kakak ema.Ema la yang masak ngan sediakan sahur.Tak tahu nak masak apa extra,goreng jer ikan lam peti ngan panaskan lauk..Dia bangun kol 5..lambat tu..sedap ngat tido.Nanti,ema ada posibility ema bukak pose ngan adik2 ema yang kechik..sorang2 macam orang bujang.=.=.Kui3..Macam ibu tunggal.HAKHAHAHAHAHAH..Tak apa,budak2 tu pun bukan buat apa pun.Tengah sibuk main game  komputer abang dia..Orang nak main dia tak bagi =.="..Best jugak mainan tu,lame tak main..kah3..main perang ngan kete.Hak2.Favourite game mase kechik tu..


TRIAL..
CHAIYOK EMA..
11 A~~
PSI...ema kene lompat kijang kalu nak bleh A..
bolehnya~Soklan spot pun berlimpah ruah orang bagi


PEACE!
Selama berbuke pose 




p/s:Tengok Kauntadoun SPM kat sidebar nie..Dah melepasi mark +100..Maknanya,SPM candidates are in Crucial time.Kak ika kata,lepasa TRIAL nanti,orang barulah bertungkus lumus nak study.semua sibuk ngadap ke buku jo..




2 comments:

eclipsesweet said...

ayah ema masuk hospital?? kenapa?? saket apa??

Ema said...

sakit perut jerr

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...