21 November 2010

Jadual Cuti

Salam Kembali..

Sahaja menulis..
*guruhhh*

Okk...kenapa tiba-tiba guruh pulak ni?
Biasa...musim tengkujuh di bulan monsun timur laut..

Report Cuti Ema hari ni ialah..
Ema dapat tahu kelmarin yang famili nak balik Perlis pulak ahad depan..
Ema pelik jugak,sebab cuti raya baru ni dah balik dah.Biasanya balik sekali sahaja setahun ke Perlis..
Kadang2 dua kali sebab tok ayah masuk hospital..
herm..
Tok Ayah masuk hospital lagi,tok ayah dah kerap masuk hospital sebab sakit tua sejak kebelakangan ni..
tapi bukan sebab tu sahaja kot famili Ema nak balik Perlis..
ema rasa2 ada hal famili jugak nak kena settle..

DAN!
Ema dapat tahu jugak yang kakngah(kakak yang tue sekali-#2) x ikut sama..
bila dengar tak ikut
'Hai,kena duduk rumah jugakla ema ,nampaknya kena jugak teman budak ni..'
-kakngah- 'Teman ehhh~'

Bukan duduk rumah sebab tak nak ikut..
tapi ada hal yang dia kena siapkan...
Persiapan Konvokesyen UiTM Dungun..
UUUUUU~
Macam Ema pulak rasanya nak kena konvo~HE3~
lagi..dia nak kene kerja kat Monsun Cup nanti..
Katanya -'Cari pengalaman..'

Ema yang kena teman pun rasanya dah boring jugak duduk rumah sahaja..
daripada duduk sorang tunggu dia balik kerja..


~lebih baik ema duduk bersiar2 kat rumah Fakhriah..~
Parents fakhriah pergi Haji..Niela chance Ema ceroboh rumah fakhriah~blogger-emoticon.blogspot.com
he3..

nasib baik jugak semuanya perempuan~

p/s:Kerja Ema tak ubah seperti tweeting..tapi,ema tak ada account twitter..=D

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...