7 November 2010

Kusut

Assalamualaikum...

Wahai blogku...periksa memang dah habis periksa...
Maknanya,bolehla enjoy sikit cuti lepas periksa ni..
Tapi,selepas cuti ni jugaklah semakin kusut kepala dengan kerja yang banyak perlu di lakukan...
Sekarang pun dah tersangkut dengan kerja PSS untuk jamuan yang dihandle oleh PSS F4 dan anak beranaknya yang lain...

Hari ni,pi sekolah.
Memang banyak perlu dilakukan..
siapkan kertas kerja jamuan,cek hadiah cenderamata tengok kewangan PSS,nilam,sijil...
kalau boleh..nak golek3 duduk lam pustaka tadi -.-

Yang paling mengkusutkan kepala ema yang serabut nie...
kewangan jamuan PSS...
Kitorang ada masalah dengan duit jamuan di mana ada dalam kalangan PSS ni yang buat dunno jer pasal yuran PSS...atau apa sahaja alasan yang di berikan ...
yang menyusahkannya,kitorang yang handle jamuan..
Draft bajet pun,kira-kira pun ngam2..
cukup2 makan...
alhamdulillah,ada sumbangan dari orang2 yang pemurah hati..
yang tak membayar yuran pss - yang diorang ingatkan yuran jamuan tu,sedar2 la...akibatnya...adik2 dan kawan2 tu terimala akibatnya nanti ngan Cg CT...
kak2 abang2 form 4 pun dah kusut kepala nak layan korang semua..
banyak lagi perlu dibincangkan dan disiapkan..
tak nak pergi jamuan..xperla..
bayar tu WAJIB...


kertas kerja jamuan banyak kena baiki...(ema tengok kertas kerja MPP untuk dijadikan rujukan)
ada juga yang salah..nama cg Siti yang salah tu..ema minta maaf cg..
Cg Bakar pula tak ada sampai Rabu ni,semakin kusutla kepala ema nak kena baiki semua kertas kerja..
nampaknya,kena serahkan ke Puan Anisah juga untuk tanda tangan ..hermmmm...

Sijil pertandingan bulan membaca yang berlalu berbulan2 yang lalu pun,baru siap dicotadi..
tu pun setelah lama menunggu dicop..tugas seterusnya...berjalan2 di koridor sekolah esok..
hu3

Esok ada kelas Bio .
nak bincang paper 2...HUHUHUH
Ema tak nak tengok bio paper 2...
susah bio paper 2..
bila dengar nak tanda...lagi gemuruh hati..


*****************************

Tadi paper dapt...
Add Math ( -__-),SEJ (0O0),PQS (HOORAY!!)..PSI(alhamdulillah)
Add math tu..doa2 la cg upgrade sket markah,nak tukar gred...hu3..kalau cg dah tetap tak nak tukar ..kita terima sahaja wahai kakakku Teacher Azlina
Sej...dengar ura2 dari fakhriah yang tanda kertas ema...bolehla tahan...
PQSSSS
Mendebarkannn..TOV - 80,mid year - 60 ,oti3 - 50...(luahan rahsia..T.T)
Ustazah dahla tanda kertas lam kelas,lagi mendebarkannnnn..
alhamdulillah..

*Situasi rekod markah lam buku ustazah*
A : Shafiqa berapa
B : .........
A : Salma berapa...
B : 71

HOORAYY..Alhamdulillah..
terpeguns sebentar..keras ketung (?) lam 1 - 2 minit
fakh ngan Na pun takut tengok muka tiba2 stone...
ha3...sorry..mula 2 tak percaya..senyap lu...
lama2 tanya mula

sal : fakh,saya dapat 71 ker..
fakh : Ho.....

PSI pun okk..
math mode...
tadi syuk n kimah suruh ambil sendiri paper ..
nak ambil dah,tapi cg semua hura- hara belaka pasal juruaudit nak datang..
cancel la nak ambil paper ngan syuhada tadi..hermmmm...

Tomorrooww...
sambung kerja PSS balik

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...