1 November 2010

Wait for the last..

Assalamualaikum~

Wahhh....kejap sahaja masa berlalu rupanya.
Esok last paper untuk subjek penting Form 4 iaitu Biology bagi kelas sains dan perdagangan bagi kelas akaun(rasanya)

Paper minggu nie memang 'killer' betul..
Fizik paper 1 - 3 ahad lepas..
Alhamdulillah...semuanya ok....walaupun ada sedikit putar belitnya di kertas 2..
Soalan..mana ada senang kan ~

Kimia paper 1 -3 tadi....
OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
bukan Hydroxide~
Nak kata betapa pening kepala dan putar belitnya kepala nie...memang tak terkata..
paper 2 la yang membuatkan ema sakit kepala sakit hati sakit la rohani dan jasmani tadi..
Equation yang simple salah buat...
tak ingat process electrolysis untuk soalan esei,last2 jawab ikut logik ema~
ada jawapan jawab betul dah rasa tapi rasa cam tak logik pulak jawapannya, pun ada...
jalan kira tak tahu betul ke x.....ema pakat buat jer...T.T
ema rasa markah low la paper 2 T.T
*sobs*
ingat nak cover untuk paper 1 n 3...
paper 3 tadi tinggal 1 procedure...sebab..
1- tak penting kot..
2- tak ingat la ayat procedure tu :p

paper 1 ...............................................................................




Biology~

Esok biologi!
Ema nak buat yang terbaik untuk paper 2 nanti!
paper 1 pun yang memang sukar untuk peroleh markah 40/50 dan ke atas..semuanya sebab cuai -.-'
paper 3...
design experiment tak tahu masuk mana satu~
ema tak tahu nak baca eperiment mana satu...banyak sangat
Ya Allah...banyak jugak nak kena baca..


T.T


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...