2 November 2010

*SCREAM*

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


assalamualaikum

T.T

Paper hari sungguh terukk...
teruk x3
teruknya dekat paper 2..
Ya Allah....soalan......
terkelu nak jawabnya ada tu tinggal terus semua 1 soalan tu ..(jawab jugak !...ikut logik dan ingatan samar2)
ema tak faham dia nak apa..soalan dia...
ema tak ingat nak buat cam mana...
ema confius..
Yang senang2 pun senang kuasa 2.......ema boleh lupa
T.T

ema smooth writting kat esei jer
HUHUHUHUHUU.......
Kenapa nie..
Teacher Azyati,sorry teacher...
Masa nak tanda kertas ema teacher jangan pening kepala teacher....
sorry banyak banyak teacher.....

paper 3
peruncingan dapat..tapi ematak percaya peruncingan..tak ada lam buku praktikal atau buku rujukan..
ema sempat belek buku pun eperiment yang dekat 2 dengan peruncingan tu...

last2....masuk sebiji...
yang sedihnya,eperiment 1 tu ema konfius.....konfius....konfius...

Design eperiment..he3hehe3...
masuk effect concentration of CO2 lam photosynthesis...
belekla buku2,tak adanya lam buku praktikal...
pandaila kitorang yang jawab periksa nie design..macam2 bentuk ...


Paper 1 - no komen


Tu jerla periksa yang ada hari nie...memang *terharu* betul tengok kertas2 tadi...

Dan Akhirnya...


FINAL EXAM FORM 4 bagi kelas Sains OFFICIALLY END!
*not included sivic paper and PJK paper*

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...