17 April 2011

Tomorrow..prepare


Assalamualaikum...

Err.....
AAAA....
ahh..

Tak tahu nak cakap apa..Cuma nervous untuk esok punyer debate.
Teks pun tak ingat sepenuhnya.Banyak la peeking nanti..
Tone pun tak menentu.Banyak lekat.Rosak jadinya debate.Harap tak pakai micrphone esok plus esok punyer audience harap2 tak ramai~

Ok!
Esok jadi third speaker ..memang teruk jugak rasanya.
Kebanyakkannya mungkin cakap spontan.Memang Ema 100% tak boleh nak susun ayat molek2 lam english.Mungkin akan ada radio rosak.

Walaupun position nie Teacher Salmi suh Mardhi duduk sebab dia lebih better..
But,I'm redha jer..

Namun..
ada sedikit masalah kesihatan..harap2 tak berlarutan sampai esok.Tak pasal2 pergi debat muka nanti nampak cam orang chubby kemerahan..haish..

..mungkin bnyk peeking teks esok.
Cuma,harap dapat lepas round 1..dapat g round 2 mungkin lege sikit sebab jadi 1 speaker..Disadvantages nyer kene ngafal la teks gov ngan opp.
pronounciation pun kene jelas cam mardhi - teacher suruh..

But..
kita tengok jerla tomorrow camner..pack awal ke pack rabu nie selepas final round atau berhenti di semi sahaja.
Mohon doa supaya esok berjalan lancar sekali..


GOING TO EAT!!


1 comment:

Syauqatul Wardah said...

wah, Ema jadi speaker mende ni, ma'annajah ya Ukhti!

kak b2 tgh komen ni, hari ni dah 'esok', insya-Allah, skrg Ema sdg buat yg terbaik!

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...