24 May 2011

Akhiran

Assalamualaikum...

Sempena Hari Selasa yang kejap guruh,kejap panas nie dengan ucapan Alhamdulillah...

KERANA EXAM MID YEAR SUDAH TAMAT!!!
wahh..lege bangat...3 minggu periksa.Begitu sahaja berlalu.
Setiap pagi stress kepala kena fikir soalan apa keluar nanti
setiap malam kena tahan mata yang kuyu nak baca
setiap petang kena lepaskan dulu waktu riang ria bersama ribena sebab nak study
setiap waktu pagi periksa la waktu yang serabut sebab banyak sangat kene recall + kawan pot pet pot pet study
setiap hari juga kena tadah telinga dan juga tanya soalan sama 
"Camner study?.." "Ok dop study?"
"BANYAK DOH STUDY???? (soalan fames)

Nescaya,kalau bukan musim periksa,soalan nie tak akan ditanya..
Ayat lain banyak keluar
"nok tengok bola dop?.."
"buko FB balik kekgi.."

yer ah..tak pernah pulak Ema dengar kawan-kawan tanya..Guaner study - pada musim bukan periksa.....


NAMUN..alhamdulillah.Satu chapter dah tamat.He3~boleh la bersih bilik..My room!HENSHIN!!

maknanya jugak..Lepas ni TRIALLL!!..lepas trial.SPM!
simple jerkan bunyinya................atau tak.

Lepas nie tak sabar nak ambik kertas periksa ^_^.Nak tebus masa2 lepas..Nak dapat feeling ambik paper camner.Yang tov lepas banyak yang fakhriah tolong ambikkan..Ema hilang di sebalik awan....
Tak best jadinya..lenguh2 study,kertas periksa tak dapat disambut dengan tangan sendiri.Yang frust lagi,orang lain tahu markah kita ..tuan punya markah tak tahu apa..=.=

------------------------


SELAMAT HARI JADI FAKHRIAH!


SELAMAT HARI LAHIR - 17 kawan ku!!

For my besty..Ema tak nak ucap panjang,semuanya sudah tertulis..
Harap persahabatan tidak akan putus di midpoint of straight line...



 ~hEpY biRtHdAY~~





No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...