25 May 2011

Result Today

Assalamualaikum

Hikayat Cerita Peperiksaan Mid Year dah tamat..
Overall.Ema ada puas hati dan ada yang tak puas hati..

Result periksa ada dah dapat tahu tadi.Ada yang sudah dapat...

Ada yang gembira dan ada yang ...tak beberapa memuaskan..

Yang dapat A tu,ema bersyukur sangat2 sebab dapat A.Walaupun A-,itulah A pertama yang Ema dapat dalam subjek Add Math..Dan tahniah warga 5 IKHLAS kerana 52% pelajar boleh A add math!Tahniah!!!!!!

Tadi dapat kertas BAT juga..Terkezut Ema.Baru periksa bahasa Arab kelmarin.Dapat lalu hari ni..Memang terror ustaz tande kertas kitorang yang banyak tu.Keseluruhannya.Markah naik dari periksa baru-baru ni.Alhamdulillah..Walaupun kertas 1 Bahasa Arab ema tau ema boleh buat lebih baik,tapi,disebabkab Ema menyibukkan diri dengan kerja lain malam periksa tu,..banyak markah dipotong.Tapi,gembira mestilah gembira~~bersyukur sangat~
Dan apabila berita gembira menyusul,berita sedih datang menjelma.Kan Ema dah kata,markah PSI ema pasti tak berapa memberangsangkan....boleh la C+ (HIHIHIHIHIH...dare to SAY!)
yer yer...memang tak leh dah straight A mid year..Cacat cela kat situ..Nak wak camner.markah banyak hilang kat paper 2..banyak boleh separuh sebab tak terang jawapan dengan jelas..Lagipun,ema tak hafal betul2..main gitu gitu jer ngafal..Boleh la C+ sutir.HE2~Takla seteruk markah yang paling teruk lam sejarah Ema..C..Subjek PQS tahun lepas~~he2~~EH!!Markah paling teruk dalam hidup Ema "D" LA!Subjek apa? AD MATH LA!!!
Nie pun debar tunggu markah PQS.TOV baru2 nie markah PQS terlebih gempak (sebab ada peruncingan yang terlalu rungcing),nak maintain pun possibility nya adala dekat 0.01 ..Kalau turun jatuh jelepok,redha jerla..Kalau average,alhamdulillah

Dah beberapa orang Ema jumpa ema sebut(jerit ^_^) gred PSI Ema walaupun die tak tanyer~~Biarlah orang kata ema tak betul~tapi,Ema rasa nak express secara  emotional kekgi jadi emo pulak,pendekatan pelik yang ema gunakan..
"  *tunjuk jari bentuk C* - saya dapat C psi!"
Ha3...Ramai orang terkejut..tak cayer pun ada,tak apalah..Diorang tak percaya tak apa..Sebab EMA PERCAYA~
(fakhriah ngan Aimi buat muka pelik bile Ema kabo gred ema ke orang..ha2,tak  apa,nie gred saya..pencapaian saya.Kalau saya tak terima,camner saya nak jadi lebih baik..mungkin diorang tak selesa bile ema kabo ke orang kot..Herm)



Waktu hari nie..cg tak masuk mengajar,masuk tanda kertas jer (dan bagi kerja cuti terancam) laker..Jadi,kami 
GENG2 NULLY SECONDUS - dari 5 IK !!! (excluding aimie yg pergi periksa) , menghiburkan hati kami dengan bermain 
"karya"
Aktiviti yang kitorang buat masa dekat perkhemahan baru2 nie.Kami lukis garisan setiap sorang dengan syarat,anda tidak boleh angkat mata pensel anda dari kertas ..hanya 1 line seorang ..hasil kerja kami!

(Feel free to comment our drawing..click the picture to get bigger view..oh yeah,4 boys and 9 girls..Nully Secondus team!!)


p/s:Ema terlintas untuk tulis moto hidup "絶対大丈夫だよ"...hermm

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...