30 May 2011

Welcome Hollidays~

SELAMAT DATANG HARI2 CUTI~

assalamualaikum...

Alhamdulillah..Dah habis ceritera cerita kelas tambahan.Lepas nie,esok bolehla cuti2~~Hirup udara pagi yang nyaman dari tingkap bilik~kan fakhriah~~EH!,fakhy boleh ke hirup udara segar dari tingkap bilik fakhy?Herm...

Hari cuti.Maknanya kite bercutilah yer..~
Ayah semangat kate ke adik2 nak pergi melaka hujung minggu nie..Ayah tanya,nak ikut tak.Dahla on the spot tanya..
mak tolong jawab 
"Tak payahla..kene study.."

ha3..Biasanya mak tak jawab kalau ayah tanya ke ema nak pergi mane..Kebiasaanya mak kate..
"Ikut pandailah.."
kali nie,mak pulak bagi keputusan~
Jadi,conclusionnya.memang tak pergilah.Kakak2 balik dari U hujung minggu nie.Ingatkan ema duduk sorang kat nanti.he3,ada jugaklah manusia lain kat umah.Kakak nak ikut sebenarnya p melaka.Mangat sangat nak p main air.Tapi,kenderaan tak cukup tempat duduk..
Budak2 kechik ngan parents jerla p melaka hujung minggu nie............

Herm,dah berapa kali dah yer ema kena tinggal nie ehh...
Fakhriah dengan grup PRS ngan MPP F5 n F4 nak p lawatan bukak sekolah nie..Banyak tempat pulak tu..yang best2 gitu..




Anyway,Kertas periksa dah ada dapat 3 subjek 1/3
Fizik dapat kelmarin..kertas 2 ada lah,boleh tahan jugakla..Walaupun down sikit dari tov baru2 nie,nak harapkan ke kertas 1.Kertas 3 design tak baca pun tajuk tu..nak score pun,agak2 jerla.nak target tinggi2 nanti ema hancur tenggelam sebab frust sangatx3


Selamat bercutilah semua~ 
Jangan anda tenggelam dalam cuti anda wahai kawan2 ku calon SPM sekalian



No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...