7 May 2011

Say Yes for blogging ^_^


HUK3

Assalamualaikum

SEBENORNYER@!!!!..Ema nak tulis post pendek jer.Sebab ada 2 orang makhluk ni komen Ema tulis panjang ngat lam post sebelumnya T.T..Jadi,Ema akan pastikan Ema tak akan syok sendiri dalam tulis post nanti..

Seperti yang sedia maklum~
Tomorrow adalah

MID YEAR EXAM SPM 2011


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini









wahai cik Exam,Walaupun kau dah datang menghampiri daku,Ema tetap akan on9 seperti biasa.Jangankan angin badai mahupun tak der elektrik,Ema akan on9 untuk blogging.
Ramai bloggerz yang kate nak off sebentar sebab exam,but,Ema says YES untuk blogging!!

Pengorbanan?
Haish,nak korban masa blogging ker?
Blogging buat Ema mase exam sangat diperlukan untuk lepaskan stress exam,
tulis sebanyak mana asalkan dapat unwined stress ^_^
Namun,atas komen mengejut sesetengah pihak,Ema akan memotong ayat2 post Ema dan baiki kelemahan penulisan Ema yang panjang nie~
TAPI,kalau panajng  + dan best kan,syok nak bacanya


Okla.Ema nak sambung study.PSI pun pening paler bace.F5 tak bace g..Bio tak bace lagi.Karangan BA pun belek2 gitu jer..=.=

EMA!!
Buat yang terbaik!
kali nie..
Target Ema..
Insya-Allah......
Cemerlang~




p/s:Esok hari ibu.Apa perancangan bloggerz sekalian?

3 comments:

Syauqatul Wardah said...

Ema, Ema tulis sedap la!
tulis la panjang pun, asalkan bermanfaat ^_^

Selamat Menghadapi Peperiksaan!
budak bijak dah exam dah ha ^_^
ma'annajah!

Ema said...

Terima kasih kak b2
Nie jangkit ngan kak b2 la nie~~ha3..Biasa tak der link
terikut ngan kak b2~
Insya-Allah,Ema akan manfaatkan lagi post ema lain hari


YA!SAYA S**** M****** akann BUAT YANG TERBAIK!!
kejap jer mid year op kak b2..
Insyaallah..Annajah ma'ana

Syauqatul Wardah said...

lak, kak b2 pula kena, haha *geletek2*

ha'ahlah, kjp je, terasa sungguh pantas masa berlalu, ni kak b2 pun cuti tinggal sebulan agi, awal bulan 6 dah nak masuk, skjp je... =((

manfaatkan sepenuhnya masa dekat sekolah ni!

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...