14 May 2011

juz nak update~ exam #5

Assalamualaikum

Hai bloog..Sihat?
Kelmarin saya nak update blog,blog tak sihat....
cian...

Apepun..Kitorang dengan selamatnya dah tamat minggu pertama periksa Mid year..
Khamis lepas pun periksa...eh,periksa gapo eh?
Bi ngan Fizik op?
ah!SALAH la~Mathmode ngan fizikla..
Mathmode ngan fizik tak sah kalu otang tak bunnyiii

Ema pun nak bunyi gok la
Paper 1 MM memaaanggg tak cukup masa...
nak check balik tak sempat la..
risaula klu salah jawab.....hu3
ada soklan tu buat ema jadi tak betulll...
ada soklan senang tapi membelitkan...


fizik plak....
nak ingat balik konsep ....
yg senang ada konfius,yang dah kuar tahun lepas tapi tak tahu jawapan..
T.T
Sehinggala lepas balik dr periksa tu,baru perasan,jawapan objektif kak sarah fiz I tahun lepas ada lam paper 3 fiz..bila check jawapan soklan yang sama...aish,sedih sekali...salah jawapan ema.lain kali,kene check belaka setiap kertas soklan kak sarah nie..Haish.ema,ema..
Ustaz khairul pun kate,jawapan kitorang semua lain.Syuk hantar awal,ustaz pun sebut kuat jawpan syuk..Suke orang dengar..hak3


OH!
2 HARI CUTI!!OH YEAH!yessssss...huk huk..
Oleh sebab cuti,maka perlu dedicated untuk study.Namun,time management ema kelmarin teruk sangat..T.T
hari ni alhamdulillah,better dari kelmarin.
esok ada PAPER SEJ II dan PAPER FIZ II
terima kasih kerana memberikan ema "bantuan" untuk meringankan study ema untuk exam esok..HUK3
Kena skor kali ni,bantuan pelampung  dah dapat,cuma pandai nak gunanya dan sampai tepi laut..
atau..hanya menjerit..
"tolong!tolong!!"
tapi,lebih baik kita guna pelampung dari bazir masa telan air laut masin sambil jerit...

Ema tak nak jadi orang yang menjerit tolong2..ema nak jadi orang yang berusaha sampai tepi laut


p/s:Isnin hari guru tu..selasa CUTI!RABU add math!!*gulp*,khamis pulak pekse chemi I & II dan bio III *pengsan*



No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...