9 May 2011

Exam #2

Assalamualaikum

Dear bloggy,hari ni kitorang pekse subjek crucial bangat
Pendidikan Syariah Islamiah dengan biology 1

PSI 2 tadi...Herm..Ema tak ingat la bab usul feqah.Huk3.Dalil hukum syarak.Memang lupe la.Bukan jer lupe,tak hafal pun.Target tak masuk sebab tajuk tu masuk dah TOV.masuk jugakla soklan tu no.2.Tapi Ema tak jawab soklan tu..tinggal terus~Ema pilih soklan no.6 yang campur2 topik~Tadi Cg Aziz masuk mase kitorang start pekse..

"Allah,rahmat..rahmat iman,rahmat akal,rahmat ........,senang jer.."
" Jual beli halal,riba haram!"

WOW!Cg.rilek cg.dua soklan cg bagi jawapan ke sekelas.hak3,dahla siap ada 2 orang ustazah psi lam kelas,rileks jer cg kabo kuat jawapan.Marah Ustazah Sabar,ha3.Cg Aziz,kan bagus kalau Soklan Sejarah senang macam gini..
Senang guaner cg aziz,tak der subjek yang senang soklannya 100%

Biology 1.Ch Yati kabo tadi,soklan mid year 2009 dah email.But,ema check pagi tadi inbox kosong.Herm,ada la tu salah taip email ema.Tapi,rugi gok eh.Kitorang target soklan 2009 majoriti masuk lam pekse nanti.
Dan..

MEMAGN BENAR!!!
majoriti soklan mid year 2009 masuk soklan pekse tadi.Alhamdulillah.Kitorang diselamatkan oleh Aimie yang bawak kertas mid year 2009~30 minit kitorang pecut jawab soklan tu~ya rezabnya,jawapan ada tak tahu betul ker tak.Yang memeritkan lagi,soklan tu jugakla yang keluar lam pekse tadi.HAISH...
konklusinya,soklan bio tadi memeningkan ema lebih2 lagi sebab Ema tak baca bio form 5,buat latihan sudah ler..alhamdulillah,soklan tak putar belit banyak.Walaupun ada sangkut ke dahan kayu banyak kali,berapa kali entah ema main rubber jawapan.sampai lubang kertas objektif =.='
Harap dapat markah tinggi ntuk kertas 2 untuk tampung kesalahan kertas 1 bio.Pastu,bile habis jawab kertas 2 - "Harap2 dapat tinggi kertas 3.."

PSI 1
objektifla kawan.
Start kol 1.50 p.m.Tapi,banyak kelas start kat kol 2.00..cg sibuk laker.Nazir nak mari esok tu.Kluster punyer hal.Dicalonkan sebagai sekolah kluster,ter"pegun" laker pelajar.Terpegunla wahai adik-adikku.Tak lagi dinobatkan sekolah kluster.Bunyi apa pulak nanti diorang buat...

OKK.sambung balik.
Tips penting nak study PSI.banyak buat latihan lepas2.Alhamdulillah,banyak jugak yang masuk soklan yang lepas2.gitulah psi 1,main ngulang soalan walaupun ada soklan terlekat cam...
Kalu 

"M cerai ngan fatimah yang hamil.M nak khawin ngan anak tirinya(UUUUUUUUU),anak fatimah.Apa sebab yang menghalang perkhawinannya"
A. keturunan
B.Fatimah dipersetubuh
C.Belum tamat tempoh iddah
D. Fatimah belum melahirkan anaknya lagi


Aish..bak khawin2 nie susah nak fahamla.Kan Piqa~Siapalah nak khawinnya...HAK3333..
ada jugaklah sorang ni sempat makan roti Hi5 masa jawab pekse =)


OK!ESOK BM!buat yang terbaik esok yer!walaupun BM.penting jugak tu kawan2!A atau A+(walaupun possibility nak boleh 0.01)..tak nak A- =(


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...