11 May 2011

Exam #3 and #4

Assalamualaikum

Kelmarin udah selamat periksa 2 paper.Paper Bahasa Melayu I dan II.
Bahasa Melayu II tersekat dekat bahagian terlebih tulis panjang  ayat pemahaman (berjangkit dari blog).Lepas ni kena tulis ringkas2,sampai tak cukup masa nak come kan ayat jawapan komsas T.T..Bad girl bad girl..

Bahasa Melayu II
Haish.I'm sorry cikgu.
Bahagian karangan B ayat tak sedap + ngulang..
minta ampun..
Entah kenapa..tak der mood nak jawab paper kelmarin...

Tadi,periksa English I and II dan Sejarah 1
Nie satu lagi exam yang tak der mood.Nak jawab soalan subjektif pun tak der mood nak bace petikan soklan =(
HU3..Tiada harapan tinggi..
Tadi dapat tengok kertas PSI 1 dan II.Siap sudah tande..Lajukan~
Ema dapat rendah paper 1.Mungkin terendah dalam kelas kot.Sebab ramai dapat 31/40 dan ke atas.Yang tinggi 39/40...
A+ tiada
............

English 1.
Masuk 1 sukan 1 murid dan macam biasalah..5 pilihan soklan untuk bahagian B.
Ambe pun tak tahu nak rasa apa dah..
nak cuti,nak tidur...tadi celik mata rase nak dibuai mimpi..
ngantuk bangat la..
Alhamdulillah.First time dapat check mula karangan~Biasa tak cukup masa..,
Baru ku perasan banyak grammar salah bila check mula,itulah kebaikkan check semula tu..alang2 kita syok menulis,semuanya macam atas awan.Melanggat burung pun kita tak perasan..

Selepas solat.
Periksa Sejarah.
Tak perasan pulak tu masa cikgu Aziz..
Tak der advantages la kawan2.Walaupun cg ajar Sej kitorang,cg tidak kan kabo jawapan.
Tapi,yang menggerunkan..takut cikgu tengok jawapan Ema.Malulah kalu saloh.Cg tengok lake semua orang jawab guaner..Akhirnya,sampai jugak cikgu ke tempat,dahla bad timing..masa ema tengah konfius jawab.Masa tu jugakla cikgu tunjuk.......................gambar rajah soklan jer..
"ni nie.."

nasib baik tak kabo jawapan..


Oh yer,
tadi ada briefing tentang aktiviti hari guru nanti...
Pagi,g musolla..pastu masuk dewan,pastu rehat..pastu masuk dewan balik untuk..ceramah..

Itulah rentetan peristiwa yang akan berlaku minggu depan.=(
Tak bestla tak leh tengok cg main sukan dan aktiviti bersukan yang lain..
Tak bez bunyi nya sambutan tahun..HUHUHUHU
tak2..harap2 best.last year kitorang nie..PLEASE PLEASE PLEASE!!!
p/s:Din,sorry la..orang tak bayar lagi RM1 ..hang balik awal saper suruh..Dan tolong jangan tengok kitorang dengan mate bulat...takuut ema....

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...