8 May 2011

Mid Exam #1

Assalamualaikum~

Alhamdulillah..Hari ni ada periksa 1 kertas jer.Bahasa Arab tinggi paper 2.Karangan bertulis aka subjektif.Alhamdulillah.Semuanya berjalan lancar namun ada yang tersekat-sekat.Cam kat bahagian terjermah media massa - bursa sahamla,pelancaran apa la,jitu,bla-bla2..Hentam kromo jerla asalkan tak tnggal dan pastikan tak tulis lam bahasa arab + bahasa melayu cam..AlBursa - As-saham..
KAAHHH3..Suke ema kalu ada orang tulis tu..~~~~~.
huk3..
kk...Insya' @ Karangan.Ada soklan
  • Kepentingan internet
  • masalah akhlak remaja
  • Ramadhan
  • Masa sebab kejayaan pelajar
Ema pilih MASA.Sebab senang sikit kot..^_^,boleh selit banyak2 hikam amsal walaupun ada banyak ayat ngulang dan penggunaan kata merambang jenisnya,masdar ker,naib fail ker..Ema pun tak tahu,asalkan tahu root word yer~

Alhamdulillah,pemahaman pun senang faham.Dia guna ayat biasa dengar walaupun Ema ada ambil risiko lam nak jawapannya.Ada ayat yang tak ambil,takut kena potong markah.Kan,kalau ayat lebihkan kene potong markah :(




Esok PSI.nnnnnn BIO paper 1
KAK SARAH!!!!!thanx sebab bagi paper kak sarah.
Ema baru perasan..hampir 80% soklan mid year  biology 1 2010 sama dengan soklan mid year biology 1 2008~
harap2 soklan tahun nie majoriti ambil dari tahun 2009.Tapi,dah puas cari paper 2009.Dok juper,nasib baik teacher yati nak emailkan ke Ema nanti kalu jupe,Minta ampun kalu susahkan teacher dan terima kasih.
PSI pulak banyak nak kena ngafal T.T

BIO + PSI = A+
amin~

2 comments:

Syauqatul Wardah said...

suka tgk adik2 exam! ^_^
Ema boleh buat, Insya-Allah, go, go Ema!

Ema said...
This comment has been removed by the author.

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...