2 June 2011

Melaka

Assalamualaikum


Melaka.
Ema saje je cakap..Bukan Ema g melaka pun.Sebetulnya,ema bosan la nie.Lagi betul,family yang lain dah pergi Kemaman pastu esok pergi melaka.Maknanya,ema duk sorang la sekarang ni~untuk 1 jam seterusnya -  sebab kakak2 akan balik dari dungun lam kol 5 nanti...

Tapi,Ema cam dah biasa duk sorang...Experience dari pengalaman yang lepas,macam cuti akhir tahun lepas,family dekat 3 kali ulang alik balik perlis lam 2 minggu,tapi ema  duduk rumah =.=
Ema tak ada plan nak buat something special sebab Ema menjadi tuan rumah nie (HA4),bile lagi chances nak buat "something" special  masa family tak ada.Melainkan siapkan kerja rumah yang belum siap lagi..Dann;....STUDY??

WAH! ema tengok kawan2 ema rajin cuti nie.Semakin rajin sekali ber'study' tak macam ema ^_^,kurang..ataupun tidak study.Yup.
Fakhy sampai menangis sebab tak der mood nak study...HEHEHEHEH..GURAU JER FAKHY!jangan marah~nanti tue,takleh study~
(berapa kali nak sebut study .....luga?..NO..)




Main Sims 3 la lu...Lamo ambe tak main,nasib baik adik2 kecil paksa ema main~kalu tak,jadi sarang labe la cd tu,kan Balqis~Balqis nak suruh bagi ke dia jer kalu ade chance~

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...