6 June 2011

P.P Contest

Assalamualaikum~

P.P CONTEST

Ema ditagged oleh cik Fizah kite untuk join satu kontest pada cuti musim panas nie.(macam la duk kat overseas..)..takpe,kat overseas pun dah nak start musim cuti panas - bulan depan la start..=.='.~

P.P Contest aka Post Pone Contest

Ema nak fikir panjang2 lu nak tulis entry contest nie,lagipun,ema tak tahu lagi nak edit gambar ema dengan benda "itu"..kui3 (jangkit ngan piqa dah nie..=.=)

Nanti ema tulis la yer entry khas contest nie.Lambat pun tak apa kan.1 julai nanti tamat.Sabo jerla~


p/s:Markah Fizik dah dapat~horeey~Ema ada pembetulan markah..Tolak markah nie.Cikgu terima tak lambat2?

2 comments:

eclipsesweet said...

P.P contest?? hihihi.. ingat kan apa laa td...

em... benda 'itu'?? apakah??? cam suspen je.. hihihi...

Ema said...

hAK3..
Benda "ITUU!!!!!!!!"......Ema pun tak kenal pasti lagi~

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...