17 June 2011

Kawanku di perantau..apa khabar?





kawan : Sal mesti gi jugak lawatan eh...nak kena teman fakhriah..
ema : ^_^

assalamualaikum...

APA KHABAR SEMUA!
genki-desu?
harap tak keletihan macam ema yang kena siapkan kerja BM yang bertimbun dari cg raina.Tahniah untuk cik kimah yang dah siapkan kerja rumah dia 1 pagi tadi..
Jeles ema~karangan tak siapkan lagi..

APA KHABAR KAWAN EMA DI SEBERANG KAT BARAT TU!
katanya dah sampai melaka..nanti nak p jalan2 sekitar melaka pulak.esok nak p shopping kat johor..hai..Kelmarin  dah pergi ICT ngan KISAS..

fakhy sedar tak?rasa macam lawatan kita mase form 2 ngan last year bergabung dalam lawatan nie..
Eh,fakhy tak adalah....=_____=
I'm crazy..
tak betul ema asyik call fakhy,macam anak hilang ibu..-____-"
Kesian fakhriah,kena layan karenah ema..
Buat cik Piqa yang tak abih2 rindu..
Pergi I-CT,rindu ke tu(huk3) n geng2 bas pergi putrajaya yang lain.. 
tengok citer kak limah,rindu ke awok2 nully secondus..
(apa yang telah nully secondus lakukan sampai menjadikan kitorang macam nie..huk3)

Esok pulang~WIPEE~~
ema pulak tersuka lebih.AL-MAKLUMLA,anak2 semua berjauhan dari mama..
macam2 cerita la awok yer pot pet pot pet kekgi...
tadah telingala ema..tak pun wak stone..
Tak apa,itu kan ema..macam bunyi nak kene diperbodohkan..............

OK!
tamat cerita..
tata..
kerja BM
hafaz surah ngan hadis




p/s:Ada sorang tak mengaku dia sudah jadi mok cik~~


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...