14 June 2011

Semangat !!

Assalamualaikum

SeBEeLUm eMa tuLis tOday eVeNT yAnG hAPpEnIng.eMA bARu TeRINgAt PeRIStIWa MEnDe DaN aYt ApA Nak TULiS Lam PosT MaRiNG..

THANK YOU!!
kepada saudara faiz hatim yang bawa balik buah tangan dari Mekah ke kitorang.Kurma,coklat,aprikot n yang favourite ema,Gajus.Gajus tu best.Terima kasih banyak kerana bermurah hati bagi ke kami.

Dan.Untuk mak cik sorang nie.yAng perasan awet muda tu..saper lagi.Kakak ema yang duduk kat Mesir tulah..
Hak2..
Selamat Hari jadi yang ke 1..erm..20!!
Selamat Hari Jadi yang Ke-20...pada hari Ahad lepas.
Lambat ucap,ambe tak ingat la nak post =.=',nangis pulak kan..

*****

Hari nie persekolahan macam biasa.Tiada cuti.Sebab Cuti Terengganu Hari Ahad depan!!!!!!!!Dan tiada cuti berganda..>.<

Masa PQS tadi,ustazah dah inform awal2 nak buat ujian hafazan,tilawah semua2 tu minggu depan.2 minggu sahaja untuk ujian lisan nie.
Debar eMA,Ayat As-sajdah  nak kena hafal semula.Susunan dia.Ketor2 lagi.Surah Yassin.Tunggang langgang.Campur sekali.Baris hadis tu,insya-allah la.
Nak fokus ke Surah As-sajdah,tilawah n hadis lu round pertama.Round ke-2 surah Yassin..
YuP!

Tadi ustaz Khairul sebut bil elektrik ustaz..Sebut satu persatu tariff yer.Ha2..Nak kata bil elektrik naik la..
Ye per..boleh dikatakan naik 1x..Kesianla prasarana2 yang gunakan banyak elektrik.
Nanti,kalau bil rumah ema naik..Ayah mesti sound.Tutup nie tutup tu..jangan bazir elektrik..Nampaknya kenela kita jadi warga yang lebih prihatin.Itulah good effects nyer,yang bad nyer..terpaksalah bayar banyak untuk first round smenjak harga baru elektrik diperkenalkan


sELaMaT jALAN Fakhriah,Aimie dan Piqa (DAN JUGA E-SYA) ke Melaka,KL,Johor dan  N9 esok..
Enjoy2 yourself..Janganlah over ecited ngat boleh g jalan2 sampai kering poket    - termasuklah Kisas tu ;-) -
Belilah souveneir ke orang yang duduk sorang kat sekolah nie yer~Kalau rajin~
Guna duit sendiri.. THANK YOU..
OKk..ambe nak tengok sambungan boboiboy ep 3..
Malam tadi  sudahlah tak ada elektrik masa ema duk lam tandas.Gelap gelita.Dahla ada lipas besar pulak tu..Berlari ema keluar tandas takut Lipas naik atas kaki,yang teruk...Ema pijak lipas...errrrkkkk....




p/s:Ema tertengok tajuk post nie.Sebenarnya,ema nak tulis benda lain berdasarkan tajuk post nie.tapi,benda lain pulakyang ditulis.Lari dari kehendak tajuk dah nie...tak apa..

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...